PNL – propuneri electorale

Distribuie articolul:

* Partidul Naţional Liberal vrea să schimbe legislaţia electorală, astfel încât să se revină la DOUĂ TURURI DE SCRUTIN, iar preşedintele de Judeţeană să meargă în faţa electoratului să-şi obţină funcţia…!  

Liberalii mai vor şi ca alegerea preşedintelui de Consiliu Judeţean să nu mai fie apanajul consilierilor, fie ei şi în majoritatea covârşitoare. PNL consideră că vechea formulă, cea în care candidatul pentru înalta funcţie, să meargă în faţa electoratului şi să obţină suficiente voturi de la populaţia pe care, mai apoi, să o conducă fiindcă l-au vrut ei, nu cei pe care, la o adică, votanţii nu işau ales, consilierii fiind nişte indivizi trecuţi pe-o listă aPNL primarii toate 2 partidului, oricare ar fi acest partid.

Prezent la întâlnirea cu reprezentanţii presei locale, deputatul TINEL GHEORGHE, cel care este şi preşedintele PNL Ialomiţa a ţinut să aducă în atenţia publică faptul că „ …Partidul Naţional Liberal consideră că modificarea legii în anul 2016 şi alegerea primarilor şi a preşedintelui CJI, dintr-un singur tur, nu a fost benefică pentru democraţie, în primul rând. Noi credem că principiul reprezentativităţii trebuie să se manifeste în plenitudinea lui. În totalitate. Şi când se poate manifesta mai bine, dacă nu atunci când ai alegeri în două tururi? Să fii ales cu 30% într-un singur tur, la o prezenţă de 40% nu este avantajos ( …) ”

 


Distribuie articolul:

One thought on “PNL – propuneri electorale

  1. Batem apa in piua si ne ascundem dupa cires. PNL nu va fi votat in Ialomita cu reprezentant Gheorghe Tinel.Schimbare, curatare , apoi sperante. Fara Tinel. Cu tineri curati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.