Persoane vârstnice, DAŢI NĂVALĂ şi deveniţi membrii ai Centrului care, uite ce face!

Distribuie articolul:

CENTRUL pensionariDoctorul chinez Wang Shi Jie a revenit la Slobozia şi îşi caută pacienţi. Deloc surprinzătăr, în sprijinul lui sare însă-şi Primăria municipiului Slobozia. Centrul pensionarilor care ajută Primăria, în campaniile electorale şi ori de câte ori este nevoie, intermediază relaţiile de afaceri între prestatorul de servicii medicale şi primarul care este …direct interesat să-i motiveze, întru recompensarea fidelităţi, pe membrii Centrului pentru Persoane Vârstnice din Slobozia. Ajutată de domnul Neculae Horhocea care este preşedintele Consiliului Persoanelor Vârstnice al Judeţului (UGPR) Ialomiţa, desigur! 

Profesorul doctor Wang Shi Jie se prezintă ca fiind specialist în medicina tradiţională chinezească. Şi, cică, a inventat aparatul WSJ-B pentru diabet. În municipiul Slobiozia, profesorul Wang, a deschis un cabinet. Şi cu ajutorul primăriei Slobozia, administraţia publică locală punând la dispoziţia CENTRU pensionari salaspecialistului un cabinet amplasat în incinda Policlinicii cu Plată.

Consultaţii prin biorezonanţă magnetică, tratarea unor afecţiuni prin electoacupunctură şi presopunctură, terapia cu aparat WSJ-B pentru tratarea diabetului zaharat, circulaţia sângelui, probleme reumatice şi alte afecţiuni. Iată „recomandarea” medicală, la care „achiesează” să dea o mână de ajutor şi doamna Ani Roşu- şefa Centrului. Căci, de-aia e pusă acolo, nu? Să-i ajute pe aşa-numiţii „oameni de bine” să îi ajute pe oamenii ei. Prin asta înţelegând colegii din Centru, cu care domnia-sa face toate activităţile care trebuie să fie date drept exemplu, prin intermediul postului local de televiziune căruia Primăria îi plăteşte sute de milioane de lei în fiecare an.
Zilele trecute, iarăşi s-a întâlnit doctorul Wang Shi Jie cu pensionarii, acolo, la Centrul Comunitar pentru Persoane Vârstnice din Slobozia.
Cum ştiam că nu cu mult timp înainte „repetaseră figura” sigur că mi s-a centru ei 5părut oarecum „forţată nota”.

Nu ştiu câţi pacienţi se prezintă la cabinetul doctorului, acolo, în Policlinica cu Plată. Ştiu, însă, că pensionarilor din Centru li se promit consultaţii gratuite. Staţi, nu îi invidiaţi şi nu vă faceţi speranţe deşarte considerând că dacăp v-aţi „învârti” de-o atare calitate de membru al acestui Centru aţi beneficia de gratuitate! Spun asta, gândindu-mă să întreb cât plătesc, mai apoi, după consultaţia aceea gratuită, pentru pastilele alea recomandate a fi înghiţite „cel puţin trei luni, câte trei pe zi”, başca alte „alea-alea” pe care trebuie să le cumperi pentru a te obloji de oarece beteşug?

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *