Percheziţii în Slobozia şi Feteşti

Distribuie articolul:

catuseSurse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că instituţiile la care au loc percheziţii sunt Primăria Feteşti, unde ar fi vizat viceprimarul Gheorghe Mitache, Şcoala Mihai Viteazul din Feteşti şi Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat.

Din ceea ce ni s-a comunicat nouă am reţinut că la data de 21 mai a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, efectuează 11 percheziţii, pe raza municipiilor Slobozia şi Feteşti, la persoane bănuite de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu şi fals în înscrisuri oficiale. Percheziţiile se efectuează la sediile unor instituţii publice locale, al unei societăţi comerciale şi la domiciliile mai multor persoane.
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2011 – 2012, reprezentanţii unei instituţii publice locale ar fi atribuit unor societăţi comerciale, contracte de construcţii la unităţi de învăţământ de pe raza municipiului Feteşti, fără respectarea procedurilor legale.
Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este de peste 100.000 de lei.
Persoanele bănuite vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.


Distribuie articolul:

One thought on “Percheziţii în Slobozia şi Feteşti

  1. Stirea pe care ne-o dati naste doua intrebari:
    -cum viceprimarul este un supus loial primarului, sa intelegem ca procurorii au batut saua ca sa inteleaga ”iapa” Catrinoiu ?
    -sau o fi vreun efect al prezentei intre procurorii ialomiteni a unui frate al lui Catrinoiu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *