Paranghelie cu mici şi bere, în campanie, deşi e interzis?!

Distribuie articolul:

* Într-un comunicat de presă transmis de către candidatul PNL, deputatul Gheorghe Tinel asta spune ilustrând cu poz(n)ele !  

PSD face ce a învăţat el mai bine să facă în campania electorală, să prostească electoratul cu mici şi bere în speranţa câştigării unui plus de voturi la alegerile din 5 iunie fără a fi interest de regulile stabilite de Autoritatea Electorală Permanentă. Obiceiul acesta, căpătat în timp, a fost reluat sâmbătă, 7 mai 2016, la Gheorghe Lazăr, când, de ziua localităţii, senatorul „melcilor” – Marian Pavel (PSD) împreună cu primarul în funcţie, Marian Buzea şi-au permis să încalce legislaţia electorală în vigoare prin promovarea mascată a partidului care i-a consacrat, făcându-şi astfel campania electorală cu mici şi Tinel VS Pavel 2bere.

Prin continuarea acestor obiceiuri, PSD conştientizează tot mai mult faptul că nu poate câştiga alegerile fără să-i prostească pe oameni cu un mic şi o bere, altceva neavându-le de oferit în toţi aceşti ani de administraţie roşie în judeţul Ialomiţa. Rog BEJ să atragă atenţia competitorilor politici să respecte regulile „jocului” şi atrag atenţia organelor de poliţie judeţene să urmărească respectarea şi aplicaea întocmai a regulilor stabilite de AEP.

 

 

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *