P.N.L. Ialomiţa – oficial lansat în campanie

Distribuie articolul:

Motivul pentru care ne-am întrunit aici nu mai este un secret DSCF6179pentru nimeni. Lansăm echipa completă de candidaţi pentru toate cele 66 de primării din judeţ, pentru Consiliile locale şi Consiliul Judeţean Ialomiţa, o echipă unită, devodată şi entuziastă cu care vom participa la alegerile locale din data de 5 iunie 2016. Este pentru prima dată de la Revoluţie încoace când PNL Ialomiţa are liste complete de candidaţi la nivel de judeţ, şi bate PSD-ul pentru prima data cel putin în bătălia depunerii de candidaturi la nivel judeţean având liste complete pentru toate candidaturile la primării şi pentru cele de consilieri locali. Mai mult decât atât, am reuşit să avem pe liste tineri care nu au mai fost angrenaţi politic, dar nici administratriv şi să respectăm în acelaşi timp şi procentul de minim 30% femei pe liste şi nu pentru că aşa am primit ordin, ci pentru că asta vor oamenii cu adevărat, iar cei care nu au înţeles acest lucru, nu vor avea un viitor, în politica ialomiţeană. Pentru noi viitorul este important, oamenii sunt importanţi, tocmai de aceea am promovat tineri şi femei pe listele noastre. Trebuie să vă spun că nu a fost uşor, din contră, cu toţii am depus eforturi deosebite pentru a identifica oameni care să se implice, oameni nepătaţi, oameni fără probleme cu legea, pentru a ne organiza în încercarea de a schimba în Ialomiţa ceea ce Partidul Social DSCF6109Democrat a ruinat în toţi cei 25 de ani de când s-a aflat la conducerea acestui judeţ.

Totodată, în discursul său cu privire la alegerile locale din vara acestui an, deputatul Gheorghe Tinel a mai spus faptul că PNL Ialomiţa vine în faţa alegătorilor cu 1075 de candidaţi la nivel de judeţ, dintre care 66 sunt propuşi pentru funcţia de primar, 970 pentru funcţia de consilier local şi 39 pentru cea de consilier judeţean, împreună cu domnia sa, care doreşte să ocupe funcţia de Preşedite al Consiliului Judeţean Ialomiţa. Co-preşedintele orgnizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal a afirmat că alegerile locale din 5 iunie nu vor însemna doar alegerea unor primari, a unor consilieri locali şi judeţeni sau a unui preşedinte de Consiliu Judeţean, ci aceste alegeri vor oferi oportunitatea ialomiţenilor să răspundă clar tuturor celor care ani de-a rândul au arătat „dispreţ, neimplicare şi indolenţă”. Candidatul PNL la funcţia de Preşedinte al CJI a mai spus că, prin vot, alegătorii vor răspunde tuturor celor care s-au grupat în caste, coruptilor, celor care nu s-au interesat de buna gestionare a banului public şi care n-au ţinut cont de ceea ce era util DSCF6113cetăţenilor care le-au acordat voturile de încredere.

„În campanie suntem toţi egali şi motivaţi de acelaşi ţel comun, acela de a scăpa judeţul de dezastrul economic şi administrativ creat de PSD. Alături de noi, în sală, se află şi o parte dintre veteranii partidului învingători atâţia ani la rând în localităţile lor. Aş numi aici pe domnii Dinu Alexandru, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Eugen Tocileanu, primarul comunei Sărăţeni, Ionel Friţu, primarul comunei Sălcioara, Began Nicolae primar Reviga, Gheorghe Catrinoiu, primarul municipiului Feteşti şi ca ei mai sunt mulţi alţii. Dacă cineva se întreabă de ce este timpul nostru, timpul liberarilor şi de ce ar trebui să ne aleagă cetăţenii pe noi, răspunsul este simplu:

– pentru că NOI vrem TRANSPARENŢĂ totală în cheltuirea banilor publici

Lansare candidati PNL (2)

– pentru că NOI vrem INVESTIŢII care să genereze locuri de muncă

– pentru că NOI vrem un NIVEL de trai european

– pentru că NOI vrem EDUCAŢIE şi SĂNĂTATE la standarde europene pentru toţi ialomiţenii

– pentru că LEGEA trebuie să fie aceeaşi pentru toţi. Toţi suntem egali în faţa legii!

 De ce NU ei, PSD-işti? 

– Pentru că EI sunt corupţi, dovediti deja (Neacsu) altii pe cale de a fi definitivi dovediti ( Stoica, Roman etc), altii urmand sa raspunda in fata legii(Ciuperca, Bacanu, etc.)

– Pentru că EI sunt incompetenţi!

– Pentru că EI nu au viziune economică şi socială pentru judeţul Ialomiţa

– Pentru că EI sunt incapabili să aducă prosperitate locuitorilor judeţului Ialomiţa

– Pentru că s-au îmbogăţit EI şi clica lor pe spatele contribuabilului

– Pentru că bugetul Consiliului Judeţean Ialomiţa pe anul acesta are programat un deficit de peste 40 milioane lei care va trebui să fie acoperit dacă vrem să finanţăm cheltuielile propuse.

– Pentru că fundamentarea bugetului s-a facut exclusiv pentru funcţionarea Consiliului Judeţean Ialomiţa şi nu pentru dezvoltarea judeţului astfel:

– avem cheltuile de personal din total buget = 42%;

– cheltuieli de capital = 14%- adică de dezvoltare, de locuri de muncă;

– absorbţie de fonduri europene = 0.

DSCF6111Ce judeţ se poate dezvolta astfel, cu un asemenea proiect de buget?

Iată de ce PNL spune tare şi răspicat de la acest microfon, acum înainte de începerea campaniei electorale că orice zi petrecută cu PSD-ul la conducerea judeţului generează lipsa locurilor de muncă, sărăcie şi corupţie. PNL-ul în Ialomiţa reprezintă astăzi singura ofertă politică sănatoasă pentru judeţ.” a conchis deputatul Tinel Gheorghe, în cadrul manifestaţiei organizată în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Slobozia.


Distribuie articolul:

One thought on “P.N.L. Ialomiţa – oficial lansat în campanie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.