Oraşul Ţăndărei este în carantină totală !

Distribuie articolul:

Ministrul de Interne Marcel Vela a stabilit prin ordonanța militară 7 făcută publică sâmbătă faptul că oraşul Ţăndărei intră în carantină totală. Astfel, nimeni nu poate intra sau ieși în / din Țăndărei prin alte zone decât cele publice. Decizia a fost luată având în vedere numărul mare de persoane infectate și de decese înregistrate în localitate.

În Ialomița, din totalul cazurilor pozitive, de 48 de persoane, 31 sunt din Țăndărei, un procent de peste 60%. Dintre cei opt decedați, 7 sunt tot din Țăndărei”, a declarat astăzi ministrul de Interne Marcel Vela în cadrul unei conferinţe de presă.

„Vom permite doar transportul de marfă, aprovizionarea populației şi pentru persoanele care nu locuiesc în zona carantinată şi desfăşoară activități economice, sau ordinea publică, sanitară, etc. Vreau să anunț cetățenii din Țăndărei că măsurile de verificare se realizează de către personalul structurilor MAI în colaborare cu cele ale MApN. Vom aplica legea! Consiliul Județean Ialomița, primăria, Consiliul Local vor lua măsuri pentru asigurarea serviciilor de asistență socială și aprovizionarea cu alimente de bază pentru persoanele fără aparținători sau alte forme de ajutor pentru persoanele care nu se pot deplasa”, a precizat Vela.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *