NORICA NICOLAI – în vizită la Organizaţia ALDE Feteşti

Distribuie articolul:

Intrată în linie dreaptă, lupta pentru câştigarea unui număr cât mai mare de locuri în Parlamentul European determină acţiuni cât mai dese şi, pe cât posibil, mai de anvergură polotico-administrativ-organizatorică. Printre partidele care nădăjduiesc că vor trimite la Bruxelles un număr ALDE vizitarezonalbil de europarlamentari, se numără şi ALDE.

Deşi Organizaţia ALDE Ialomiţa nu are pe listele cu candidaţi nici un membru, din spirit de solidaritate cu echipa care va reprezenta România în Europa şi, implicit, în Lume, Organizaţia ALDE Norica NicolaiIalomiţa i-a fost alături doamnei europarlamentar NORICA NICOLAI în prima sa vizită, din această precampanie.

Luînd la pas municipiul Feteşti, întâlnindu-se cu cetăţenii pe care şi-i doreşte votanţi, doamna europarlamentar chiar s-a bucurat de roadele popularităţii, domnul GAE IONEL – preşedintele ALDE Ialomiţa nemaifiind nevoit a face prezentările cu rigoarea pe care o presupune o vizită de acest nivel.

Cum era de aşteptat, după ce a mers chiar şi prin zone pe care cetăţenii municipiului nu se aşteptau să le viziteze un aşa „înalt” oficial, doamna Norica Nicolai s-a întâlnit cu jurnaliştii, a răspuns întrebărilor şi, deoarece candidează pentru un nou mandat, domnia-sa a plecat spre alte localităţi ale judeţului Ialomiţa, acolo unde ALDE Ialomiţa are organizaţii.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *