Moraru nu vrea presa decât acolo unde o aşează el

Distribuie articolul:

* Zilele trecute, consilierii locali ai municipiului Slobozia (pe partea PSD-istă a mesei la care se desfăşoară sedinţele), au depăşit aşteptările presei în materie de tupeu, atunci când au hotărât că jurnaliştii n-au voie să asiste la şedinţa AGA a firmCJI febr 2017 bei S.C Servicii Publice S.R.L aflată în ograda Primăriei.

În data de 16.02.2017, pe când jurnaliştii nici bine nu-şi reveniseră din stupoare, acelaşi tupeu l-au avut de îndurat şi la şedinţa consilierilor judeţeni. Şi dacă la Consiliul Local, un consilier a condus ostilităţile, la şedinţa Consiliului Judeţean însuşi preşedintele a fost cel care a vrut să pună presa la locul ei, în sensul cel mai puţin plastic cu putinţă, adică pe nişte scaune strategic aranjate tocmai lângă uşă, sub cuierele pline de Moraru presa 5paltoanele distinşilor consilieri.

Pe motiv că a fost aprobat un Regulament de Ordine Interioară, şi că în acest R.O.I , ca într-un viespar, s-au strecurat „ace veninoase” menite a fi înfipte în „pielea de drac” a acelor jurnalişti care cârcotesc la adersa „realizărilor măreţe” marca PSD, preşedintele care este Moraru Victor s-a aşezat în poziţie de forţă, şi, de pe scaunul de „tătuc” al consilierilor lui cei..„majoritari”, a cerut presei să meargă la locul ei, acolo unde a stabili el şi ai lui! Dându-şi seama că Moraru urmăreşte să-i stânjenească în activitatea lor, aceea de a fotografia, de a filma şi înregistra, poziţionându-se LOC PRESA 2în diverse unghiuri motivate de lumină, sunet, dar şi aşa-numitele „cadre” cât mai avantajoase pentru as ilustra articolele pe teme legate de ordinea de zi a şedinţelor de Consiliu, cei mai mulţi dintre jurnaliştii au încercat să-i explice preşedintelui că nu-i corect şi nici în avantajul PSD să obstrucţioneze demersurile presei, în chiar timpul unor şedinţe care, în fond şi la urma urmei, sunt publice. Schimbul de replici petrecut între musiu Moraru şi jurnalişti poate fi ascultat şi vizionat doar pe pagina de facebook a ziarului, deoarece filmate de-acolo, din colLOC PRESA 1ţul rezervat presei, pentru a fi postate pe site-ul ziarului, imaginile ar trebui prelucrate şi…nu merită Moraru atâta efort! Fiind convinşi că s-a ajuns mult prea departe cu obrăznicia lui Moraru de a se crede, nu vătaf pe moşia dată în administare de către Măria-sa Poporul, ci chiar boierul în persoană, noi, jurnaliştii neaserviţi lui, ne vom comporta ca nişte  răsculaţi. Şi, cine ştie! Poate că într-o zi, acest vătaf cu aere de boier va înţelege că este în slujba noastră. Aşadar, dacă aveţi nevoie de dovada video a tupeului tipic PSD-ist, urmăriţi-ne şi… n-aveţi decât să nici nu ne daţi dreptate, dacă interesele de partid o cer!


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *