Mihai Geantă nu a mai participat la concursul pentru şefia CJAS, iar Ionel GAE a obţinut nota 2

Distribuie articolul:

  • Sunt ani mulţi de când CJAS Ialomiţa îl are conducător pe domnul Mihai Geantă. Cum a funcţionat Casa de Sănătate sub directa coordonare a preşedintelui Mihai Geantă, cum s-a descurcat managerul Mihai Geantă, în hăţişul – în primul rând legislativ! – vizând documentele financiar-contabile, dar şi cum a rezolvat Mihai Geantă atâtea şi-atâtea probleme ce ţin strict de domeniul medical, cu amprente psiho-sociale de-a dreptul dramatice, am scris, nu o dată, aici, în ziarul Ştirea.

Cum, însă, vine o vreme în care, oricât ai fi de priceput, trebuie să faci un pas înapoi, fie din cauza vârstei, fie datorită înţelepciunii vârstei, iată că directorul Mihai Geantă face un pas în lateral, lăsându-i pe alţii să participe la Concursul pentru ocuparea funcţiei. „ Am zis să nu mă mai înscriu, să-i las pe alţii să participe, să lupte pentru a obţine ceva! (…)  

Aflând că Ionel GAE este persoana care s-a prezentat la Concursul organizat de către Miniserul Sănătăţii, în vederea ocupării funcţiei de şef al CJAS Ialomiţa, fireşte că l-am apelat telefonic. Şi, de unde pe vremea când era vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, domnul Gae răspundea prompt, acum l-am tot sunat, dar nu a răspuns. Apoi, aşa cum se procedează de regulă, am „întins antenele” şi am aflat „pe surse” că domnul Ionel GAE a obţinut „decât” nota 2,61, fapt pentru care nici vorbă nu poate să mai fie să ajungă în fruntea CJAS Ialomiţa. Doar dacă, nu cumva, cineva, cândva, de Sărbători, îi va pune domnului Gae, în ghetuţe, o ditamai funcţia…Oricum, abia în decembrie se încheia Contractul de management pe care domnul Geantă Mihai îl are încheiat cu Ministerul Sănătăţii, aşa că să nu ne grăbim cu felicitările!


Distribuie articolul:

One thought on “Mihai Geantă nu a mai participat la concursul pentru şefia CJAS, iar Ionel GAE a obţinut nota 2

  1. Credeți că dacă se procedează așa și la alte instituții, nu am descoperi cât de proști sunt cei care aleargă după funcții?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *