Mai mulţi poliţişti în Ialomiţa, mai multă siguranţă în judeţ!

Distribuie articolul:

* Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa şi-a mărit echipa cu cei 43 de agenţi de ordine şi siguranţă publică, recrutaţi din sursă externă.

 Astfel, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa s-au prezentat cei 43 de tineri, care au promovat examenul organizat în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române. Cei 43 agenţi de poliţie proaspăt angajaţi au parcurs toate etapele de selecţie (au fost declaraţi ,,apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihic şi au promovat proba de evaluare a cunoştinţelor teoretice) şi urmează să participe la cursul de iniţiere în carieră. Aceştia vor lucra ca agenţi de ordine şi siguranţă publică la posturile comunale de poliţie de pe raza judeţului Ialomiţa. În următoarele 6 luni noii agenţi de poliţie se vor afla într-o perioadă de probă, fiind repartizaţi Politie angajareîn responsabilitatea şi îndrumarea unor polițiști cu experiență care îi vor ajuta sa îşi completeze, aprofundeze şi consolideze deprinderile menite să asigure formarea lor ca poliţişti.

La data de 11 iulie, cei 43 de poliţişti vor participa la ceremonia depunerii jurământului militar. Depunerea jurământului de credinţă a poliţistului va reprezenta pentru aceştia legământul faţă de ţară şi lege. Începând cu data de 25 iulie, noii poliţişti vor participa la cursul de iniţiere în carieră în cadrul căruia vor aprofunda cunoştinţele necesare meseriei şi îşi vor dezvolta spectrul profesional. La finalizarea cursului de iniţiere, poliţiştii vor susţine un examen pentru definitivare în profesie. După toate etapele de instruire şi după promovarea testelor de evaluare, poliţiştii se vor putea întoarce la secţiile şi posturile de poliţie, vor primi în dotare armament şi vor fi în slujba comunităţii 24 de ore din 24 pentru a creşte gradul de siguranţă a celor pe care îi slujesc – cetăţenii. Noii colegi s-au bucurat de o primire călduroasă din partea conducerii inspectoratului, precum şi de sfaturile primite, fiindu-le ghidaţi primii paşi în noua carieră.

 

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *