Luni și marți, școlile din Ialomița vor fi închise!

Distribuie articolul:

Din cauza condițiilor meteorologice neprielnice, cursurile din mai multe județe au fost suspendate pentru zilele de luni, 9 ianuarie, respectiv, marți 10 ianuarie. Astfel că elevii din Ialomița, București, Ilfov, Călărași, Constanța, Vrancea și Tulcea își vor prelungi vacanța de iarnă cel puțin două zile.

Deși nu a fost pe placul oamenilor, viscolul este cu siguranță pe gustul copiilor. Pe lângă faptul că se bucură de zăpadă, își mai prelungesc puțin și vacanța, cu două zile. Posibil şi mai mult. Pe măsură ce avem informații, preșcolarii, școlarii și cadrele didactice vor ști dacă merg sau nu miercuri la școală. Oare dacă nu se modifica structura anului școlar, și vacanța de iarnă era de 3 săptămâni ca și anul trecut, nu ar fi fost mai bine?! Fiind vacanță, nu ar fi mai fost nevoie să se suspende cursurile. Dar știa cineva ca ianuarie o să debuteze cu viscol?!

Marius Trică

 


Distribuie articolul:

3 thoughts on “Luni și marți, școlile din Ialomița vor fi închise!

  1. Exact! Nici macar pe site.urile de socializare nu aparuse! Aparuse undeva informatia ca doar luni in Ialomita, dar ziarul Stirea a fost number one! 🙂

    1. Tiiiii, la naiba! M-aţi emoţionat! Cum nouă, jurnaliştilor, nu ni se mulţumeşte niciodată, iar de lăudat rar se-ntâmplă să ne laude cineva,când am văzut postarea mai-mai să nu-mi vine a crede! Mulţumesc, la rândul meu, pentru disponibilitatea de a ne observa meritele, doamna Daniela şi domnule Ilie!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *