La CJAS , PNL Ialomiţa nu a găsit altul mai priceput ca Mihai Geantă

Distribuie articolul:

Că liberalii s-au opintit – măcar niţel! – să îl schimbe din funcţie, e clar! Spunem asta având în vedere că vreo trei zile, directorul economic, doamna Stan, a fost cât pe ce să se instaleze confortabil în scaunul domnului Geantă. Dar, aşa cum a procedat de-atâtea alte ori când la cârma Ministerului Sănătăţii s-au succedat PSD/PD/PDL/PNL, domnul Geantă s-a „zbătut” şi a revenit, astfel reuşind să fie cel mai longeviv director dintr-o instituţie ialomiţeană.

Având pe mâini atâta bănet, dar şi fiindcă ştie atâtea şi-atâtea despre furnizorii de medicamente şi de echipamente medicale, nici nu e de mirare că domnul Geantă reuşeşte să-i convingă pe cei ce hotărăsc destinul Casei Judeţene de Sănătate Ialomiţa, că el e cel mai bun manager. Deoarece, ani de-a rândul, s-a numărat printre puţinii care au desfăşurat conferinţe de presă, nu ne-am propus a scormoni în mirosul pestilenţial ce se degaja din mormanul de achiziţii făcute „la preţ de preţ” în vastul şi întortocheatul domeniu medical. Am cârcotit doar despre organigrama instituţiei, dar foarte puţin! Şi-asta, deoarece domnul Geantă a ştiut să ofere subiecte de presă, chiar dacă aproape numai statistici presărate cu multă laudă de sine!

REnumit manager „pe bază de concurs”…

Am aflat („pe surse” căci telefonul la care ar trebui să răspundă secretara domniei-sale pare că este mai mereu stricat, altfel nu înţelegem de ce pe tasta „zero” apeşi până ce te enervezi!) că managementul CJAS Ialomiţa va fi şi pe mai departe „asigurat” de domnul Mihai Geantă. Şi-asta, fără concurs! Căci, acel concurs care trebuia să se desfăşare la sfârşitul lunii iunie, a fost suspendat, chipurile, din cauza neconstituţionalităţii unei Ordonanţe de Guvern. Pe cale de consecinţă a acestei fericite întâmplări, domnul Geantă poate face, în continuare, ceea ce face de-atâta amar de ani. Şi-aşa cum n-am scris despre talentul pe care-l are la tenis, tot aşa niciodată nu am scris despre concursurile susţinute pentru ocuparea funcţiei de manager al CJAS Ialomiţa, concursuri cu care se tot laudă ’mnealui, prin asta lăsând să se înţeleagă că are dreptul să fie manager, iar şi iarăşi. N-am crezut de cuviinţă să titrăm nici despre notele foarte mici obţinute la concursurile de până acum, deoarece nu-s deloc puţini cei care consideră că nu întotdeauna contează nota, mai ales luată prin comparaţie cu ce ştie şi poate să facă un om, în speţă, ca manager. Totuşi, văzând că nici de-această dată noua conducere de partid şi de stat nu l-a vrut „tras pe dreapta” pe domnul Geantă, nişte gânduri nu ne dau pace, iar o concluzie n-avem cum să nu tragem. Şi, până una, alta, concluzia este asta: PNL Ialomiţa nu a găsit în „rezerva de cadre” altul mai priceput ca Mihai Geantă. Sigur că „preietenii ştiu de ce!”


Distribuie articolul:

One thought on “La CJAS , PNL Ialomiţa nu a găsit altul mai priceput ca Mihai Geantă

  1. Felicitari, pentru aceasta izbanda, dar nu are varsta de pensionare? Din ce stiu eu are aproape 65 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *