Jandarmul anului este un subofițer ialomițean

Distribuie articolul:

În data de 4 aprilie a.c., cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a avut loc ceremonialul de premiere a jandarmilor care s-au remarcat pe plan profesional.  Anul acesta, insigna onorifică „Jandarmul de onoare al anului” a fost acordată de către inspectorul general al Jandarmeriei Române, general de brigadă Alin Mastan, plutonierului adjutant Valentin Necula din cadrul Jandarmeriei Ialomița.

„Acesta a fost omul potrivit la locul potrivit, salvând două femei dintr-un autoturism răsturnat pe câmp, în timp ce se deplasa către serviciu cu autoturismul personal, nefiind însă primul accident la care intervine să dea o mână de ajutor în timpul liber.  Plutonierul adjutant Valentin Necula știe că misiunea de jandarm nu se termină când ți-ai predat serviciul celuilalt coleg sau când îți dai jos uniforma. Este un om dedicat meseriei și un exemplu de responsabilitate și profesionalism pentru noi toți și suntem mândri de el.” afirmă Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa într-un buletin informativ remis redacţiei Ştirea.

Nota redacţiei

Pe data de 10 august 2022 se împlinesc patru ani de la unul dintre cele mai mare eşecuri ale Jandarmeriei Române, momentul în care Jandarmeria şi-a pierdut ultima brumă de decenţă la adresa românilor şi dramul de respect de care mai beneficia din partea cetăţenilor oneşti ai acestei ţări. Dosarul 10 august este unul dintre cele trei eşecuri majore alături de Dosarul Revoluţiei şi Dosarul Mineriadelor, iar acesta pare să aibă aceeaşi soartă cu cele enumerate anterior. Tergiversarea pe o perioadă de zeci de ani dacă s-ar putea pare să fie singurul scop al Jandarmeriei Române şi asta pentru a întârzia o rezoluţie din partea instanţelor de judecată şi toţi aceia care au executat ordinele şefilor Jandarmeriei (maiorul Laurențiu Cazan, coloneii Sebastian Cucoș, Ionuș Cătălin Sindile și Cătălin Paraschiv, fostul secretar de stat în MAI Mihai Dan Chirică) şi a omului de paie al lui Liviu Dragnea, mai exact fosta şefă a Ministerului Afecerilor Interne Carmen Dan, să apuce să se pensioneze urmând să fie beneficiarii unor pensii demne de invidiat în rândul populaţiei civile. Ca de obicei Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa nu a avut niciun interes să facă „lumină” din proprie iniţiativă în ceea ce priveşte numărul jandarmilor din cadrul structurii ialomiţene care sunt cercetaţi în acest dosar, astfel că nu avem o comunicare oficială din partea IJJ Ialomiţa referitor la acest subiect. Mai multe detalii despre stadiul dosarului puteţi citi AICI.

Victor Ghinea


Distribuie articolul:

2 thoughts on “Jandarmul anului este un subofițer ialomițean

  1. Nu mai mâncați borş cu polonicul! Dosarul 10 august nu ar fi existat dacă unii protestatari demenți nu ar fi agresat jandarmii cu obiecte contondente și nu ar fi încercat să pătrundă în sediul guvernului. E păcat de cei care au venit la un protest pașnic și și-au luat o doză de gaze lacrimogene dar ce trebuiau să facă jandarmii? Să se dea la o parte și să-i poftească pe demenți în sediul guvernului?

    1. Lili Putana. Comentariul dvs demonstrează impertinenţa „Organelor”, în speţă a jandarmului! Puteaţi să vă spuneţi părerea fără a ne spune că „mâncăm borş”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *