IPJ Ialomiţa schimbă şefii ca pe …bandă !

Distribuie articolul:

* Începând cu data de 26 aprilie 2017, Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Ialomița are un nou inspector-șef, în persoana comisarului-șef Marian Neagu.

Cine este proaspătul numit? Este fostul șef al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița. În locul cui se-aşează domnia-sa în scaunul de şef peste poliţiştii ialomiţeni ? În locul comisarului-şef Valentin Dorian Condruz, cel care, pentru scurt timp, s-a aşezat în locul lui Viorel Ştefu cel plecat – puţin! – din judeţ la Capitală. C-am auzit că domnul Ştefu se va întoarce ca mare dregător la Consiliul Judeţean Ialomiţa.

Aşadar, IPJ Ialomiţa are un nou şef! Marian Neagu va asigura conducerea Poliției ialomițene tot ca interimar. Pentru o perioadă de doar 6 luni, urmând ca după această perioadă să participe şi să şi câştige concursul dacă vrea să mai rămână şeful poliţiştilor care, pe la colţuri, spun ba că „şi cu ăsta şi cu altul, e tot un drac”, ba că „schimbările astea au zăpăcit pe toară lumea”…Nu ştim dacă asta o fi cauza pentru care în judeţ, contrar raportărilor, mai ales „băieţii dă băieţi cu firme pe Internet” îşi fac de cap şi fentează legile, şi – mai ales! – îşi permit să „facă legea” în localităţile în care, după opinia cetăţenilor, chiar „au ajuns să fie ştiuţi de frică”. Ştim însă că e prea mult timp de când IPJ n-a mai organizat vreo conferinţă de presă. Şi dacă această lipsă de transparenţă continuă, ne vedem nevoiţi a începe să scriem…, mai întâi întrebări, pe care le vopm adresa oficial, urmând a aştepta să primim răspunsuri în baza cărora să scriem…! Nădăjduzim, totuşi, că odată „înscăunat” domnul Marian Neagu nu va „repeta figura” pe care a făcut-o predecesorul domniei-sale.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *