Informare Diami Lactate

Distribuie articolul:

Această informare este efectuată de S.C.TELETEXT S.R.L., cu sediul în localitatea Slobozia, şos. Lactilrom, nr.10, jud. Ialomiţa, ce intenţionează să solicite de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Ialomiţa, aviz de gospodarire a apelor pentru proiectul: „DEZVOLTARE ŞI MODERNIZARE UNITATE DE PRELUCRARE A LAPTELUI”, propus a fi amplasat în municipiul Slobozia, şos. Lactilrom, nr.10, jud. Ialomiţa.

Aceasta este o investiţie nouă care necesită o informare prealabilă a publicului.

Ca rezultat al procesului de producţie vor rezulta permanent ape uzate tehnologice, ce se vor  evacua într-o staţie de preepurare, iar dupa preepurare vor fi evacuate în reţeaua de canalizare a municipiului Slobozia.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului său la S.G.A. Ialomiţa, str. Mihai Viteazul, nr. 1, Tel. 0243 230439.

                               S.C. TELETEXT S.R.L.

                                 ing. Mitru CRIŞAN


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *