În Ialomiţa, PNL atenţionează PSD …!

Distribuie articolul:

Conform comunicatului de presă, transmis pe adresa redacţiei ziarului Ştirea, în data de 10 martie a.c, PNL Ialomiţa aduce în atenţia locuitorilor din judeţul Ialomiţa, următoarele aspecte:

PNL Ialomița solicită PSD Ialomița să înceteze cu amenințările la adresa primarilor care și-au exprimat intenția de a candida pe listele PNL, dar mai ales împotriva celor care nu au candidat pe listele PSD la alegerile locale din iunie 2012 și care au fost “furați” prin intermediul OUG 55/2014 privind migrația aleșilor locali. În perioada următoare și alți primari se vor alătura PNL Ialomița, iar cei care intenționează să candideze pe listele acestei formațiuni politice, la alegerile locale din vara acestui an, se pot ralia echipei liberale fără să se teamă de presiunile pe care le face PSD asupra lor. Facem precizarea că OUG 55/2014 privind migrația aleșilor locali a fost declarată de Curtea Constituțională ca fiind neconstituțională. În acest context, îi atragem atenția, încă prefectului Gigi Petre, să nu dea curs eventualelor solicitări ale PSD privind încetarea mandatelor primarilor care și-au anuțat inteția de a candida pe listele PNL Ialomița, dacă nu vrea să răspundă, la rândul său, conform legislației în vigoare.


Distribuie articolul:

One thought on “În Ialomiţa, PNL atenţionează PSD …!

  1. Sa inteleg ca Ioan Martin face parte din pnl? Daca ma gandesc bine e dreapta ,toata viata a stat la dreapta lui Ciuperca:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *