Ieşi în stradă! Copiii, nu câinii sunt viitorul Ţării tale!

Distribuie articolul:

 

 Mama lui Ionuţ, piciul sfâşiat de maidanezi, îi roagă pe oameni să meargă la mitingul organizat vineri, în Piaţa Romană din Capitală, în memoria băieţelului ei şi a tuturor persoanelor muşcate sau atacate de câini maidanezi.
„Aş vrea să înţeleg cum se garantează «integritatea fizică şi psihică a unei persoane» din moment ce haitele sălbatice de bestii ucid fiinţe lipsite de apărare!?!?”
, scrie aceasta pe contul ei de Facebook.
 Vrem ridicarea definitivă a câinilor maidanezi de pe stradă. Haideți să ne strângem cât mai mulți pentru a cere factorilor de decizie (Guvern, Parlament, primării) să ia măsuri imediate și eficiente pentru asigurarea dreptului la viață, liniște și siguranță, pentru noi și familiile noastre. Nu mai vrem copii mutilați și uciși de câini fără stăpân. Nu mai vrem să fim terorizați de câinii maidanezi. Baiețelul de patru ani nu e primul copil ucis. Mâine, copilul oricăruia dintre noi se poate afla în pericol, îndeamnă organizatorii.


Distribuie articolul:

26 thoughts on “Ieşi în stradă! Copiii, nu câinii sunt viitorul Ţării tale!

 1. Spunem și noi doar, nu dăm cu parul. Statistica lui 2011, în România:
  – numărul copiilor uciși de indivizi care s-au urcat beți la volan – 63.
  – numărul copiilor uciși de parinți – 302.
  – numărul copiilor morți în spitale din neglijența personalului – 81.
  – numărul copiilor mutilați de parinți alcoolici – 156.
  – numărul copiilor violați de pedofili – 322.
  – numărul copiilor vânduți de traficanții de carne vie – 249.
  – numărul bebelușilor ucisi de mame – 178.
  – numărul copiilor uciși de câinii fără stăpân – 0.
  (by Marius Burlacu)Kamikaze

  Ne implicam si noi pe toate fronturile???

 2. Apelul este corect, numai că nu va avea efectul scontat. Prea s-a făcut vâlvă în toate mass media. O să vedem cum se va folosi, politic, această tragedie a familiei lui Ionuţ, la fel ca şi cea a câinilor comunitari, fără stăpân, vagabonzi, maidanezi, sau cum i-or mai numi boschetarii care ar fi trebuit să se ocupe de ei. Să fie vreo deosebire între acele vieţuitoare canine, dotate numai cu judecata instictului, şi maidanezii-boschetari manageri de O.N.G. şi a tot felul de asociaţii?! După părerea mea, va trebui
  să treacă cel puţin cinci ani pentru rezolvarea civilizată a acestei reale probleme, rezolvare de care să se ocupe cineva fără lăcomie şi tendinţă de înavuţire, chiar politică, de pe urma bietelor necuvântătoare.

 3. Primarul Oprescu a reuşit să mă convingă că lăcrimatul în public poate fi mai dezgustător decât urinatul în public.

  „Iertaţi-ne pe toţi!” a găsit de cuviinţă să ragă cunoscutul clănţău patetic.

  Care toţi, băi, edilule? N-ai promis matale cu glas mare şi schimonoselile de rigoare, în campania electorală, că dai jos ţeapa cu chiftea din Piaţa Revoluţiei şi rezolvi problema câinilor vagabonzi, ca să nu mai scoţi un cuvinţel despre asta vreme de 5 ani, de când eşti primar?

  Domnul Oprescu- ex PSD- are nevoie de referendum – în 5 ani de primărie n-a fost în stare să afle ce vor bucureştenii. Mai mult, întrebat fiind cum va vota la zisa consultare locală, Oprescu spune că n-are importanţă. Mai rar asemenea combinaţie de laşitate cu şulfărie şi tupeu. S. Oprescu a fost ales în funcţie ca să dea bucureştenilor soluţiii, decizii raţionale şi eficiente, nu lacrimi şi referendum.

  Probabil că are de gând să mai candideze o dată la preşedinţia României.

  Primarul erou Onţanu, în schimb, a plătit cu sec, făcându-se nevăzut după ce a dat un comunicat despre „incidentul căţel”. Dacă-i mai punem la socoteală pe viceprimarul Nicolaescu, autorul unei glume de miliţian la căpătâiul copilului sfârtecat, şi pe preşedintele FRF, Mircea Sandu, care oferă familiei „lui Ionuţ” bilete de consolare la meciul România – Ungaria, constatăm că în viaţa publică românească jigodiile nu bântuie doar pe străzi.

  O ultimă întrebare: de ce nu sunt acum mii de români în stradă care să strige în amintirea lui Ionuţ şi să ceară scoaterea din funcţiune a jigodiilor USL de tot soiul?

 4. Cadrul legal pe care îl are România în prezent pentru a elimina câinii maidanezi este oferit de legea specială 227/2002. Această lege prevede că, după examinarea de către medicul veterinar, câinii fără stăpân care sunt bolnavi cronic şi incurabil trebuie să fie eutanasiaţi imediat ce au fost aduşi în adăposturi. Lege care este aplicată cu succes, din 2006, de primarul Constantin Hogea, din Tulcea. La fel, la Brasov. Astfel, referendumul din 6 octombrie, pentru care Bucurestiul va cheltui şase milioane de lei, este intuil: cadrul legal există, doar că nu este aplicat corespunzător. De asemenea, eutanasia este obligatorie, prin lege, pentru restul animalelor care nu au fost revendicate sau adoptate în termen de 7 zile. Ce-i drept, legislaţia în vigoare nu prevede sancţiuni pentru nerespectarea acestei obligaţii. Cei mai mulţi primari, în frunte cu edilul Capitalei, se sustrag însă aplicării legii 227, invocând legea privind protecţia animalelor ( 205/2004) care, susţin ei, le interzice eutanasierea. Chiar dacă cele două legi ar fi în contradicţie, primarii ar fi trebuit să aplice legea 227, care este o lege specială, spre deosebire de legea 205 care este o lege generală. Iar dintre cele două, întotdeauna se aplică legea specială. Explicaţiile de mai sus aparţin membrilor Comisiei Juridice din Parlamentul României. Asadar nu trebuie sa mai treaca cel putin 5 ani pentru rezolvarea civilizata! Daca ne vom mai lasa prostiti de usl va fi mai bine pentru RO, va fi mai bine pentru noi!

  Citeste mai mult: adev.ro/mspq8n

 5. Ce-mi place mie la desteptii astia este ca atunci cind deschid gura sa vorbeasca nu se gindesc ca ii provoaca pe prosti sa deschida si ei gura si sa spuna prostii cu riscul ca o sa pateasca ca Veronica.In primul rind da domne,sa vezi ce amenintat a fost Bacanu ca o sa-l pedepseasca d-zeu ca nu da de mincare ciinilor si ii lasa sa moara de foame,asta pina ii omoara prin metode care mai de care mai umane,nu sint ei toata ziua cu d-zeu in gura?Ca or mai fi mestecind ei si altceva asta e problema lor.In al doilea rind da dragutule mike,ai dreptate,te-ai prins,ceea ce prostilor de edili le-a fost mai greu sa faca.Asta nu este decit o alta dovada a prostiei,incompetentei,lasitatii,duplicitatii multiubitilor nostri alesi. Ce au facut aici fac si in alte domenii.Asa ca traiasca usl,pdl,pnl,pc, aceeasi mizerie! O metoda extrem de civilizata asta cu omoritul,atit aici cit si aiurea.Reiau,nu stiu daca ai fost atent,n-am nimic impotriva uciderii lor,numai ca asta s-o faca fiecare pe proprie raspundere si pt.exemplificarea maretiei sufletului lui.Asa ca vreau sa te vad pe tine cum o ciomagesti pe bella,sau ai de gind sa folosesti pistolul din dotare (presupun ca esti vinator de stii asa de bine legile)?Si daca ai de gind sa-mi raspunzi incearca sa folosesti un limbaj civilizat,eventual in versuri ca eu ti-am vorbit frumos si m-am abtinut cu greu sa spun prostii.

 6. Mi se pare că ar trebui încheiat subiectul bucureştean. Cumva Slobozia a rezolvat problema câinilor comunitari?! Cumva edilii noştri n-au promis rezolvarea problemei?! Poliţia ar trebui să urmărească cazurile-problemă, fiindcă nu puţine sunt cele în care serviciile de ecarisaj încarcă animalele în diferite mijloace de transport şi le „varsă” pe câmpurile din localităţile limitrofe sau apropiate. Vă mai amintiţi cum se plângea fostul primar al comunei Mărculeşti cum că pe raza comunei au apărut, peste noapte, zeci de câini comunitari?! Dacă, să zicem, că Primăria unei comune s-ar ocupa de strângerea maidanezilor, ce-ar putea face?! De unde atâtea locuri de adăpostire, de unde fonduri pentru hrană sau pentru o eventuală eutanasiere?! Moartea lui Ionuţ a determinat o isterie generală, de parcă până atunci n-ar fi murit zeci de oameni şi alte zeci de mii n-ar fi fost muşcaţi. Numai că acestea n-au reprezentat decât nişte cifre statistice demente, iar politicienii noştri dalmaţieni
  şi-au pus zgardă antipurici, căpuşând banii publici destinaţi problemei câinilor fără stăpân. Problema nu se va rezolva mai devreme de cinci ani, aşa cum am mai scris, şi va mai curge mult sânge nevinovat, de ambele părţi: umane şi canine.

 7. Da dragutule Sorin si tu esti destept si tu ai dreptate.Numai ca subiectul cu Ionut n-ar trebui inchis si dintr-un alt motiv care ar trebui sa intereseze societatea civila.Hai ca p’asta cu maidanezii am rezolvat-o,e liber la omorit ciini,dar cu teoria conspiratiei care circula pe net ce te faci?Vad ca esti interesat de anchete de tot soiul.Citiva curiosi au refacut traseul chipurile parcurs de cei doi copii (vezi ca circula un filmulet pe net daca ai curiozitatea desi ma indoiesc),foarte greu si pentru un adult dar’mite pt.un copil de 4 ani.Ciinii oricum aflati pe o proprietate particulara dealtfel imprejmuita cu gaura sau fara gaura,puteau fi oricit de agresivi voiau,legea ciinilor periculosi nu-l incrimineaz pe proprietarul terenului(ca vad ca unii se pricep la legi,ma gindesc daca sa-mi pregatesc actele de emigrare sau sa intru in programul de protectia martorilor).Plus faptul ca parintii si bunica au fost suspect de senini,mama a stat pe fb a doua zi,bunica nu prea putea sa plinga iar tatal a folosit biletele la meci oferite cu larghete da sandu.Asa ca asta suna a teoria conspiratiei in toata regula in scopul deturnarii atentiei de la proiectul mult controversat Rosia Montana.Daca e bani se poate orice.Mel Gibson sa traiasca.

 8. Pentru ca miile alea de romani sint la fel de jigodii ca toti cei din usl, pdl,pnl,pc-aceeasi mizerie si ca si tine dealtfel(adica tu,Casargoz).

 9. @nicolae. Dacă e să ne luăm după scenarii, sper că ai citit că există posibilitatea ca Ionuţ să fi fost violat, ucis şi aruncat, câinii hăcuind un cadavru. La PROTV ar fi apărut un reportaj de la faţa locului, de unde transmitea în direct Radu Cătălin Tănase. Acesta fiind cu faţa la cameaman, n-avea cum să observe că, undeva în spatele său un ţigan scosese penisul şi-l agita la vedere. Camera a surprins faza, dar nu i s-a acordat importanţa cuvenită. Dacă mai punem la socoteală şi „viziunile” „prezicătoarei clarvăzătoare” Carme Hara, fostă Mureşan de la Trio Expres, care susţine că Ionuţ a fost omorât şi apoi devorat de câini, dacă ţinem cont şi de declaraţia şefului Parchetului General, cum că „se dovedeşte a fi un caz complicat şi complex”, e clar: s-ar putea să nu fi fost devorat doar de maidanez, ci şi de un câine de luptă, care, se pare că sunt cu zecile, participanţi la lupte cu câini, după cum susţin locuitorii din zonă. Aşa că, hai să nu ne dăm noi mai rotunzi decât suntem.

  1. Uite, bag în seamă un asemenea sinistru scenariu şi zic: chiar şi-aşa să fi fost…dementul ăla ar fi fost căuta, poate chiar repede prins, trimis la Socola sau în alt spital de nebuni, dacă era sănătos era băgat la puşcărie, toate acestea mai întâmplându-se în istoria celor peste 2000 de ani…Dar, să fie mâncat de câini, e prea mult pentru imaginaţia oricui…Mai cu seamă că, dementul ăla nu poate fu……gări chiar pe oriunde, pe oricine şi oricum. Pe când haitele se reped de peste tot, la oricine, la orice oră din zi şi din noapte…

 10. Nicolae , scuze , dar vrei sa spui ca acesti parinti si-au jertfit copilul ??? Nici eu nu sunt de acord cu atitudinea lor ,mai ales a bunicii care tot apare la tv . Dar ,de la lipsa lor de cultura , probabil sufocati si de atentia presei , pana la a-ti da copiii la caini e diferenta mare . Sa ne fereasca D-zeu sa traim o experienta ca a lor!…….. Sau crezi ca l-au ascuns ?!!!

 11. @SORIN: cand spui ,,politicienii nostri dalmatieni” desigur ca te referi la usl-asi, caci ei sunt la guvernare! Si in Bucuresti, si in Slobozia, si in alte mii de localitati din RO! Leprele usl raspund daca va mai curge sange nevinovat, de om si caine! sorin oprescu, aflat la al doilea mandat in fruntea Primariei Bucurestilor trebuie JUDECAT pentru sangele lui Ionut! Ai ceva impotriva?

 12. Nu ma dau rotund,ma dau patrat.Si-ntrucit ms.Marple ma cheama de nimeni n-am teama continui sa sustin teoria conspiratiei.Ce pedofili,ce ciini de lupta,fratiorul martor oricit ar fi fost de socat ar fi trebuit sa poata spune adevarul.Daca era asa n-ar fi scapat nici el din ghearele pedofililor sau ciinilor.Sint multe aspecte discutabile incepind de la drumul foarte greu accesibil pentru niste copii atit de mici (drum aflat cam la 1,5 km de parc),lipsa martorilor,atitudinea senina a parintilor si bunicii si declaratia televizata a medicului legist in timpul unei anchete penale aflate abia la inceput.Ca sa nu mai vorbim ca nu stiu cine i-a vazut cu adevarat corpul lui Ionut,cosciugul a fost acoperit,normal ar fi fost ca pentru o impresie artistica si mai puternica sa fie descoperit.Probabil Ionut este bine mersi pe undeva (ceea ce m-ar bucura),parintii si-au luat banii si familia va fi reunita peste scurt timp,televiziunile au avut un rating barosan,RMGC va lua aurul si ne va lasa cianura,toata lumea fericita mai putin ciinii.
  Curat Agatha Christie.

 13. @nicolae. Hei, opreşte-te că dai în fantezii nelalocul lor. Nu transforma acest tragic eveniment într-o poveste elodiană, de tip otv. Iar dacă de dai pătrat, e clar: ai mintea în colţuri, iar „intervenţiile” tale sunt de înţeles, fiindcă nu te poţi pune cu cineva care nu se poate controla.
  @Mike. Îţi dai seama că m-am referit la TOŢI POLITICIENII. Ţi-am mai spus că eşti prea îndoctrinat aiurea. Să fi uitat câţi OAMENI AU MURIT DIN CAUZA GUVERNELOR „BOC”, prin închiderea spitalelor de un ministru ungur, din gaşca matechiorului care până mai deunăzi îl pupa-n cur pe Toekes, iar acum îl acuză de „protectorat”?! N-ar fi fost mai bine ca acei criminali care au „condus” destinele României în ultimii zece ani, din toate partidele, să se fi gândit la un „protectorat” în favoarea cetăţenilor acesti ţări?! Mai las-o cu uslaşii, fiindcă pedeleii au fost ULTRAŞI. Faptul că am idei social-democrate nu înseamnă că sunt de acord cu ceea ce se întâmplă în ţara asta sub o guvernare haotică, mincinoasă, ineficientă, mai ales că din guvern fac parte şi liberalii, care ar fi trebuit să fie locomotiva dezvoltării economice, dezvoltare care să conducă la măsuri sociale benefice populaţiei. Şi, aşa cum susţinea Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii, fără dezvoltare economică, nu putem vorbi de majorări. Culmea e, că pentru unii se poate. Aici e „buba” şi eu nu văd nicio rezolvare într-un timp rezonabil, decât prin ample mişcări populare, care să dea de pământ cu TOŢI hoţii din ţara asta.

 14. @SORIN: din cauza celui mai murdar guvern pe care in are RO, din cauza ,,independentului” sorin oprescu, sustinut de usl/psd, mor si copiii, nu numai oameni. Mama, mama, ce-a mai redeschis usl spitalele, cu meseriasu’ de nicolescu, ala cu vaccinurile de milioane de euro nefolosite-de exemplu…Prin urmare, deşi asistăm la un bâlci politic în care unii anunţă că sunt de acord, pentru se pronunţa a doua zi în sens contrar, deşi asistăm la o criză majoră în interiorul arcului guvernamental usl , deşi Parlamentul e pus să dea o soluţie urgentă la presantul subiect Roşia Montană, totuşi, nici premierul, nici şeful Senatului (al doilea om în stat) nu au spus răspicat cum trebuie procedat cu mineritul şi industria extractivă, în general. Or, un răspuns clar devine tot mai present, întrucât protestatarii din centrul Bucureştiului se apropie de lansarea unei noi teme de mare interes: explorarea şi exploatarea gazelor de şist. Apoi, cine ştie, poate o parte a populaţiei (poate aceeaşi care demonstrează în prezent în Piaţa Universităţii) va ieşi în stradă şi pentru a cere blocarea investiţiilor la reactoarele atomoelectrice de la Cernavodă…CONCLUZIE: usl-asii sunt mincinosi, hoti si prosti!

 15. @ Mike. E clar: eşti irecuperabil. Noroc cu Boc, Ungureanu, Andreea Paul, Videanu, Berceanu, Boagiu, Udrea, Baconschi, Oltean, Popoviciu, Funeriu, Cseke şi alte lepre portocalii, că România a atins cele mai înalte cote ale dezvoltării economico-sociale. Subiect închis!

 16. @SORIN:maternitatea spitalului Mioveni va fi inchisa dupa ce Directia de Sanatate Publica Arges a decis acest lucru. Sectia se afla in Calinesti, judetul Arges, acolo unde initial functiona un spital intreg, spitalul a fost inchis iar sectia a fost transferata in acte la spitalul Mioveni.
  Acum, cei de la Directia de Sanatate Publica Arges cer sa inchida aceasta sectie dupa ce mai multi copii au murit la nastere. Doctorita Georgeta Dragoi ar fi cea implicata in cazurile de malpraxis. De unde se vede ca, ce au inceput udmr-istii continua usl-asii!… Mai este vreun om in RO care sa nu stie ca CEI MAI BOGATI POLITICIENI SE AFLA IN psd? Ma refer atat la averi cat si la numarul de social-democrati ,,devotati” prostilor care cred in ei si inca, ii voteaza.

 17. @SORIN: domnu’, nu se poate pune nici macar semnul ,,=” intre Boc si ponta, plagiator (adica hot, cum nine stii ca inseamna). Despre ceilalti pe care ii faci lepre, desi au ajutat RO sa treaca prin Criza Econominca din anii 2008-2011, cu alta ocazie. Pana atunci, te rog sa-l incriminezi, cu probe, pe Boc- vezi ca in cazul Rosia Montana dovezile il indica tot pe ponta drept lepra, om cumparat de RMGC…

 18. Alooo,ecarisajul…avem un mikedanez pe site,ne ajutaţi?Ce spuneţi….dacă-i turbat??E turbat rău,dar nu-i periculos,noi l-am castrat..i-am scos şi dinţii din gură,nu..nu muşcă,doar latră mikutzul,cred că plânge de dor după haită..haita aia a lui Boc…Daa toată haita suferă de când a anunţat A3 amr 66săptămâni pân’la eutanasierea satanei de Băsescu)))Cum,nu-l luaţi…păi ce facem?AAAhaa,deci dacă-i sterilizat nu-i periculoasă rabia…deci să-l lăsăm să latre la lună şi să nu-l mai hrănim…Săracu’ mike ,ce câine fu ..acu’e jarlă făr’de haită)))

 19. @ Mike. Vezi că semnul pe care l-ai pus între ghilimele înseamnă şi „paralel”. Ai dreptate: Boc a fost paralel cu guvernarea. O slugă preaplecată în faţa dementului criminal, şi de câini, de la Cotroceni, o piticanie care n-a avut niciodată curajul să-şi muşte stăpânul, nici măcar în joacă de căţelandru neştiutor. Oricum, Ponta, cu toate lipsurile sale, e mult mai demn în relaţia cu Băsescu, în particular vorbind, fiindcă, aşa cum recunoaşte premierul, instituţional n-are nicio problemă în a schimba impresii de călătorie din neantul politicii economiei României, prăbuşite aproape total prin „grija” marelui incendiator şi vânzător de nave şi ţară.
  Dacă tot susţii că eşti informat, mai citeşte şi altceva. De exemplu, Brigitte Bardot îl consideră pe Băsescu un despot comunist, cu apucături ceauşiste. Tu ce părere ai? Cine va fi ascultat mai atent de Europa: Băsescu sau Bardot?! Eu cred că actriţa. Pe Băsescu nu-l mai asculţi decât tu. Ceilalţi îi dau cu tifla. Mai ales ţările occidentale dezvoltate, care şi-au dat seama, tardiv după părerea mea, cu ce nemernic mincinos au de-a face. Nu mai încerca să dregi busuiocul: chiar nu observi că toată lumea te ia la mişto?! După scriitură pari un erudit, dar mult prea îndobitocit.

 20. @SORIN&Danut: eu am o parere buna despre politicienii romani care sunt detestati si atacati de rusi. Iar Boc n-a fost deloc // cu guvernarea, mai mare panarama decat ce se intampla acum in usl, panarama- ca guvernare numai un idiot poate crede ca este- nu exista sa existe, ingerasi cu fete triste…Danut, inteleg ca te-a tampit nu numai apa servita de psd Slobozia ci si minciunile preparate in ,,laboratoarele” inculpatului dan voiculescu. Nasoala combinatia!

 21. Ultimii români (Viorel & Crin) şi Peştişorul de Aur

  Suntem în anul 2023,5. Cât vezi cu ochii – deşert. Soarele la asfinţit aruncă asupra priveliştii o lumină tulburătoare, de Pulitzer pentru fotografie, cu irizări de cupru încins. Dindărătul unor dune de pet-uri, apar doi petuini. Al1-Viorel şi Al2-Crin. Sunt ultimii supravieţuitori ai unui experiment reuşit: RMGC. Nu-şi vorbesc. Între ei, face naveta un peştişor de aur, care ţine morţiş să le împlinească trei dorinţe.

  Al2-Crin arată ca Lawrence al Arabiei, dacă ar mai fi trăit. Al1-Ponta aduce mult cu propria-i cămilă. Se vede că umblă de luni întregi, dar sindromul deşertului îi face să se învârtă în cerc. Peştişorul de Aur de Roşia Montană are un carneţel în care e gata să noteze. Ar fi per total şase dorinţe, iar Peştişorul e foarte scrupulos, nu vrea să le încurce.

  Totul începuse bine, în urmă cu 10 ani. Eram o ţară de rentieri. Îi chemaserăm pe pricepuţii de aiurea să ne exploateze aurul, să ne scoată gazele din şist, iar noi stăteam la grătare, închiriam bone pakistaneze, cununam şi botezam. Până într-o bună zi, când a fost scoasă ultima uncie, când ultimul damf de gaze s-a risipit şi pricepuţii au dispărut fără urmă.Cianuraţi şi fracturaţi hidraulic, am pierit pe rând, îngropaţi, cu ultima bere, sub un pustiu de nisip şi piatră. Am zis mersi că am fost fericiţi până în ultima clipă.

  Cei doi petuini osteniţi îşi pregătesc culcuşuri separate. S-a lăsat frigul şi s-a întunecat brusc. Doar solzii strălucitori ai Peştişorului de Aur licăresc, plimbându-se de la unul la celălalt.
  – Al2-Crin, spune-mi odată cele trei dorinţe, fiindcă vreau să ţi le îndeplinesc.
  – Ce interes ai să-mi împlineşti trei dorinţe? Şi de ce doar trei?
  – Fiindcă sunt Peştişorul de Aur. Cu asta mă ocup.
  – Bine, notează. Unu: să fiu preşedintele României.
  Peştisorul de Aur notează în carneţel: ”Care România?”

 22. @SORIN&Danut: mie imi plac politicienii romani care nu sunt, deloc, agreati de rusi. Cat priveste Emil Boc, acesta n-a fost deloc // cu guvernarea, o dovada fiind si faptul ca n-a agreat RMGC si intentiile sale criminale, ca guvernul mincinosului si plagiatorului victor viorel ponta-psd. In ceea ce-l priveste pe ,,Danut,, constat, cu tristete, ca a ajuns in halul in care este nu numai datorita apei servita lui de psd Slobozia, ci si atacurilor subliminale ale antenelor porcului dan voiculescu, carora, iata, nu le-a putut face fata. Mai idiotule, vezi ca antenele si varanul sunt de partea crinului puturos, nu a plagiatorului. HOTILOR, MINCINOSILOR, PROSTILOR! Pe cine credeti ca mai manipulati, nenorocitilor?

 23. )))))))))))Aoleu..mikedanezul arată că-n haita turbaţilor pdlişti ,masculul alfa e cocheriţa Lelia))Păi dacă Satana de Băse se lasă pe mâna lenuţelor…postacii pe colţii şi limba Leiluţelor)) Fetiţooo–umorul tău SFist n-are pe cine impresiona,nu dă rezultate în propagandă…cititorii de SFuri sunt puţini…cam câţi membri are partidul ungureanului halitor de vite japoneze…..Cred că ai avea succes Leiluţo la masaje thailandeze,cu peştişorul de aur înotând în saliva-ţi spurcată după oranjadă))Hai sănătate şi să masezi bine Leiluţo)) Mikedanezule….rămâne cum am stabilit..eşti penibil pt rasa umană))

 24. In loc de insulte, proferari ale limbajului suburban al psd, un moment de bilant, caci nu pot privi impasibil cum se degradeaza nivelul de viata al omului mediu, cum se descopera non stop marile tunuri ale baietilor destepti din politica si cum a ajuns la sapa de lemn cel caruia i s-a strecurat iluzia ca va manca el mai bine, daca marii producatori vor plati un TVA mai mic la cereale si paine.

  Sa fim seriosi, omul sarac ramane cu buzunarul gol nu dupa ce a dat un leu pe paine, ci dupa ce a platit gazele care s-au scumpit, intretinerea la bloc, biletul la tren, metrou si tramvai, branza, laptele, carnea si mai ales medicamentele. Tot ce cumperi la farmacie te ustura la buzunar. Privind tara dinspre antene sau romania tv, ai impresia ca suntem guvernati excelent. Niciun alt premier, din ultimele doua decenii, n-a stat asa confortabil in sondaje dupa mai bine de un an de guvernare. Ba chiar, avem si crestere economica, pe hartie. Privind insa tara de pe trotuar, observi ca din marile investitii nu impresioneaza decat bordurile, sediile bancilor (e dreptul lor, sunt private) si luxul din cladirea Parlamentului, locul unde alesii usl isi toceasc coatele muncind, atunci cand nu sunt nici in vacanta, nici in delegatie pe alt continent. In acest context, este normal ca omul care votase schimbarea atunci cand mincinosii ii promisesera marea cu sarea, sa se intrebe acuma, in 2013.
  Cel mai impresionat ramai cand iti aduci aminte de acel milion de locuri de munca, din care pana acuma nu s-au vazut decat cateva mii de someri, plus alte mii care asteapta sa le vina randul in lunile urmatoare si, bineinteles, in anii viitori.

  Cu privire la investitiile straine directe, actualul guvern promitea sa fie atat de atractiv, incat ele sa ajunga la 10 miliarde euro. Dar s-a dovedit atat de neatractiv, incat in primul semestru au ajuns la 666 milioane euro, cu 20% mai putin decat in aceeasi perioada din anul trecut. Pana la 10 miliarde, e drum lung.

  In buget, investitiile noastre, care trebuiau sa creasca spectaculos (10 miliarde in total, cifra fatidica), au scazut in primele sapte luni ale anului 2013 cu 14,4% fata de aceleasi luni din anul trecut. In schimb, cheltuielile cu personalul birocratic au crescut cu 16,4%.

  Companiile de stat, care trebuiau sa fie facute cumva rentabile, au ajuns pe butuci. Acum fix un an, cand privatizarea Oltchim transmisa in direct s-a terminat ca la opereta, Guvernul ponta 1 ne oferea planul B. Nu stiu la ce litera o fi ajuns cu alfabetul, dar am citit recent ca Guvernul ponta 2 ia privatizarea de la zero. Asistam la Oltchim 2.

  Hidroelectrica a inregistrat pierderi cel putin duble fata de anul trecut, iar CFR Marfa (recent privatizat) si CFR Calatori cam tot pe atata. Disponibilizarile rezulta.

  Sub guvernul care ne promitea cresterea salariilor au scazut consumurile, adica romanii iau bani mai multi, dar mananca mai putin, se imbraca mai modest si cheltuiesc tot mai putin, pentru ca n-au de unde.
  Un cotidian publica zilele trecute informatia ca, de la instalarea Guvernelor ponta 1 si 2 la guvernare, s-au introdus nu mai putin de 28 noi taxe si impozite. Plateste de se stinge cine are vaci, bivolite, ovine, porcine, caprine, albine, platesc de se usuca cei care culeg de pe anumite suprafete hamei, floarea soarelui, soia, cartofi, struguri, flori, legume si multe altele. Chiar si cine divorteaza amiabil, plateste un impozit pe adio.

  Domnul ponta=psd a anuntat oficial ca, pana la 31 decembrie, nu vor mai veni si alte taxe. Citita printre randuri, stirea lasa de inteles ca, dupa 1 ianuarie, vin sigur. Zvonurile vorbesc de contributia CAS pentru chirii si de taxa pe nevasta, tot o contributie CAS platita de sot, daca sotia, in loc sa intre in campul muncii, a ales sa-si ingrijeasca singura copilul. Unii n-au citit destul printre randuri, caci se observa ca vom plati si taxa pe soacra, daca dansa sta in sanul familiei, a fost casnica si n-are venit. Plus, bineinteles, taxa pe copilul minor, intrucat nici el nu lucreaza si deci datoreaza CAS. Banuiesc ca nici bonele filipineaze nu scapa netaxate, dar pe cei cu bone nu-i plang, intrucat au de unde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *