IALOMIŢA. Rambursare de TVA

Distribuie articolul:

* În contextul în care TVA este colectată de către firme, nu aşa cum li se pare multora normal să se întâmple, de către Stat, respectiv de către ANAF (Fisc), dar şi în condiţiile în care, cei mai mulţi dintre „colectorii” acestei TAXE se plâng de mari întârzieri la decontarea TVA (de rambursat), iată că AJFP Ialomiţa iese în public cu aceast comunicat.        

În luna aprilie a anului 2022, A.J.F.P. Ialomiţa a rambursat  T.V.A. în valoare de peste 4,49 milioane de lei.

 Administraţia Judeţeana Finanţelor Publice Ialomiţa, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în aprilie 2022, conform selecţiei naţionale, T.V.A. în valoare de  4,99 milioane de lei.
 Totodată, au fost efectuate autocompensări din T.V.A.-ul de rambursat în valoare de peste 4,24 milioane lei.
 Raportat pe fiecare subunitate teritoriala, volumul restituirilor efective de T.V.A. din luna aprilie 2022 se prezintă astfel:
        – Activitatea de colectare persoane juridice și fizice Slobozia – 1,23 milioane lei;
        – Serviciul Fiscal Municipal Urziceni – 2,17 milioane lei ;
        – Serviciul Fiscal Municipal Feteşti  – 0,42 milioane lei;
        – Biroul de administrare a Contribuabililor Mijlocii Ialomita – 1,17 milioane lei.
Agenții economici care doresc sa obțină informații despre modul de soluționare a deconturilor proprii cu sume negative de T.V.A. cu opțiune de rambursare, o pot face verificand site-ul A.N.A.F. la următorul link: https://www.anaf.ro/SolDecont/ !

Vă întrebaţi de ce este o aşa vizibilă diferenţă între localităţile evidenţiate în raportarea „măreaţă”? Păi, aceasta-i încă o dovadă a decăderii economice a Sloboziei ca municipiu, un municipiu care nu-şi merită titulatura de „resedinţă de judeţ”! de ce este o aşa vizibilă diferenţă între localităţile evidenţiate în raportarea „măreaţă”? Păi, aceasta-i încă o dovadă a decăderii economice a Sloboziei ca


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.