Ialomiţa are, iarăşi, doi subprefecţi!

Distribuie articolul:

Ştiţi vorba aceea cu tichia de mărgăritar care-i lipseşte chelului? Ei bine, asta îi mai lipsea şi Prefecturii care guvernează peste amărâtul nostru judeţ! Încă un subprefect. 

Până azi, Prefectura Ialomiţa era condusă de MANEA Toniţa – prefect, şi BARBU Emilian – subprefect.Sigur că dacă e să ne gândim că şi Consiliul Judeţean are doi vicepreşedinţi, şi multe dintre Primării au câte doi viceprimari, atunci Prefectura de ce n-ar avea, nu? Doar că, spre deosebire de CJI şi Primării, Prefectura a demonstrat că poate face faţă chiar şi cu numai un subprefect. Cine şi de ce a simţit nevoia de-o atare revenire a postului, nu ne întrebăm, doar ca să nu ne enervăm!     

În ședința de Guvern din data de 21.05.2020 a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020 privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Ialomița de către doamna Ionescu Tudorița. Astăzi, 25 mai 2020, în sala de ședințe a Instituției Prefectului  în prezența Secretarului de Stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – coordonator pentru relațiile cu Instituțiile Prefectului – domnul Gheorghe Sorescu și a șefilor structurilor MAI, a avut loc, într-un cadru restrâns, ceremonialul de învestire în funcţia de subprefect al judeţului Ialomița al doamnei Ionescu Tudorița. Secretarul de Stat domnul Gheorghe Sorescu a dat citire Hotărârii de Guvern, după care doamna Ionescu Tudorița a depus jurământul și a mulțumit celor prezenți pentru încrederea acordată.

Cine este doamna Ionescu Tudoriţa? O persoană care a stat cuminte-n funcţia pe care a ocupat-o până ce-a fost aleasă să devină subprefect! Sigur că vă vom prezenta persoana fără de care, pare că Prefectura nu ar fi putut funcţiona

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *