Ialomiţa: 7 şcoli se află în „scenariul roşu”

Distribuie articolul:

  • DSP Ialomiţa – instituţie publică aflată pe mâna (ne)specialistului Dan NOEL nu comunică nimic presei. Din fericire pentru cei ce vor să afle care este situaţia epidemiologică a unităţilor de învăţământ, iată, Inspectoratul Şcolar condus de doamna Steluţa MITREA a remis presei un COMUNICAT, din care redăm:

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița monitorizează atât dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județ, cât și situația epidemiologică a acestora. Potrivit datelor de referință emise în ziua de 25 februarie, ora 13.00, dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județ se prezintă astfel:

  1. Număr de unități școlare aflate în scenariul verde: 100 ( 23. 431 de preșcolari și elevi prezenți fizic la școală)
  1. Număr de unități școlare aflate în scenariul galben: 40 ( 6.153 de preșcolari și elevi care participă fizic la cursuri și 5.149 de preșcolari și elevi care participă la cursuri online)
  1. Număr de unități școlare aflate în scenariul roșu: 7 ( 566 preșcolari și elevi care participă fizic la cursuri, 500 de preșcolari și elevi care participă la cursuri online și 171 de preșcolari și elevi care participă la cursuri online din cauza carantinei zonale instituite la nivelul localității)

Notă: 2 unități de învățământ (Școala Gimnazială Malu și Școala Primară Sfântu Gheorghe) se află în scenariul roșu, pentru 14 zile, din cauza carantinei instituite la nivelul localității Sfântu Gheorghe.

Situația epidemiologică în școlile din județ se prezintă astfel:

  1. Număr clase cu activitate suspendată la data de 25 februarie: 13
  2. Număr elevi confirmați în perioada 8-25 februarie: 18
  3. Număr angajați confirmați în perioada 8-25 februarie: 5

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *