Iaca poz(n)ă!

Distribuie articolul:

În Slobozia, alimentarea oraşului cu apă din puţuri va avea, ani de zile de-acum înainte, exces de amoniu în ea. Pentru diminuarea excesului apa NU O SĂ FIE NICIODATĂ altfel decât prea mult clorinată, fapt pentru care permanent îl vom simţi, cu-adevărat pe pielea noastră şi pe maţe, fiţi convinşi! NU mai vorbim despre mirosul specific atât prezenţei amoniului în apa (caldă, mai ales!) şi, desigur, nu mai vorbim despre mirosul de clor…Vorbim doar despre faptul că, în loc să-şi vadă de amarul lui, ia priviţi ce face primarul! Observaţi, sper, că s-a apucat să arate că şi el „luptă” pentru protecţia mediului…de la Roşia Montană…Ăsta-i Stoica! Primarul care este…deocamdată doar VINOVAT, nu şi inculpat…


Distribuie articolul:

9 thoughts on “Iaca poz(n)ă!

  1. Un fost director vamal cercetat de procurori pentru abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, un comisar la Garda Financiară promovat treptat de PSD şi care a avut o relaţie amoroasă cu Daciana Sârbu, un director de cabinet al şefilor ANAF în perioadele în care instituţia a fost condusă de liberali, un şef de vamă care îi este naş fiului sefului PSD Bihor, Ioan Mang, dar şi un fost director la RA-APPS sunt primii în mâinile cărora premierul Victor Ponta a pus la începutul lunii prevenirea evaziunii fiscale din România. Pe 5 septembrie, prin decizii ale prim-ministrului publicate în Monitorul Oficial în aceeaşi zi, Ponta le-a semnat numirile în funcţiile de şefi ai proaspăt înfiinţatelor direcţii regionale antifraudă lui Claudiu Codrea (Bucureşti), lui Cosmin Georgescu (Suceava), lui Daniel Dinulescu (Constanţa), lui Gabriel Valentin Cărbubaru (Alexandria), lui Adrian Paul Voicu (Târgu Jiu), lui Călin Valer Vesa (Deva), lui Iulian Bogdan Gheorghe (Oradea) şi lui Laurenţiu Dan Puşdercă (Sibiu).
    Si noi vrem apa potabila, intr-o tara si un judet condus de psd/usl!

  2. Stoica ar putea participa cu sanse mari de castig la un concurs al ipocriziei ca ecologist de carton: se da de ceasul mortii pt viitoarele eventuale poluari din zona R.Montana(care nici in cel mai apocaliptic scenariu nu vor ajunge la Slobozia),dar ne minte cu nonsalanta ca apa de la robinet e buna in timp ce otraveste la propriu populatia orasului,zambindu-ne cu gingasie.

  3. Da măi Mike…pe ialomiţeanul Stelică Barna..l-a promovat mama lu’ satana de Băsescu)) Lua-v-ar mă sa lu Băsescu–pe toţi nemernicii de pe siteuri…şi pe hoţii ce vă plătesc munca mizerabilă))) La toţi nemernicii…vă doresc „”succesuri”” cu avocaţi,doctori şi popi)))

  4. @Danut: cetatene, dupa cum te exprimi cred ca faci parte dintre cei 80 de mineri ai RMCG, care lucreaza la ,,departamentul de securizare”, intr-o zona in care nu se mai face minerit din 2006…Javra psd-ista, du-te si plateste rovigneta majorata cu 66% si lasa-ne!

  5. @Mike Onanistule, leprele alea de mineri securisto-terorişti sunt plătiţi din ciordeală,la fel cum eşti şi tu şi alţi postaci infectaţi cu băsism.Pe şeful GF,Stelică Barna, smintitul de BĂSESCU l-a făcut din trădător psdist..lepră pdlistă bună de falimentat Aversa şi de adus baani la puşculiţa mizerabililor pdlişti.Ai dreptate,pdsr a fost o mizerie de partid…dar pdl i-a întrecut…şi la ciordeală..şi la poliţie politică şi securism ordinar cu minciună şi diversiune..şi la curve promovate-n politică şi guvernare))Aţi uitat de Monica Ritzi..sau aia de la transporturi ce primea şpagă de la Iordache,ăla de-o plimba cu halicopterul pe Nuţi…căţeluşa lu’ Băsecu cordelu’ berluscon de Cotroceni)))

  6. @Danut: esti un dement, care face afirmatii mincinoase, n-am fost niciodata platit pentru ceea ce postez, martor mi-e Dumnezeu, care stie si ca nu-s membru de partid. Vezi ca astazi dragnea-psd tocmai ce-a vorbit de marea minciuna ce guverneaza RO!Leprele alea de mineri securisto-terorişti sunt plătiţi din ciordeala pdsr/psd, cred ca este clar la toata lumea!

  7. @ Mike Păi dacă nu eşti plătit…înseamnă că eşti Teculescu))E mai grav,limbistule..eu am văzut că pe Gura I. eşti asociat ca admiratoare a lu’ pulifrici Mădălina ,,Petruţa))Pe mine nu mă deran-ează că-mi zici Dement…aşa mă alintau părinţii–şi-mi zice tot neamul–deran-at că-s tupeist ..şi le spun lucrurilor pe nume..cică dau cu mucii mei în fasolea lor))Mi se rupe mie de gura lumii..şi spumaţii fsnişti şi pdlişti..ca tine Medeline))

  8. @Danut: esti Dement deoarece spui mascari despre oricine, mai putin despre Papagalul ,,mos Teaca” din imaginea alaturata acestui articol. Stiai ca statul a ieşit în august la cumpărături şi a cheltuit circa două miliarde de lei? Ministerele şi primăriile au dat drumul la achiziţii. Programul Rabla este un exemplu bun. Pe lista persoanelor juridice care au primit tichete Rabla pentru a cumpăra autovehicule noi regăsim, în pondere majoritară, instituţii publice falimentare, finanţate de la buget, autorităţi locale şi centrale. În schimb, sumele alocate de la buget de usl pentru investiţii au scăzut cu un miliard de lei, iar fondurile europene au rămas fără bani pentru cofinanţare. Modul haotic în care cheltuiesc autorităţile usl, pare să fie principala cauză pentru care nu avem bani ca să ne dezvoltăm. Stiati ca in 2013, jumătate din persoanele juridice care au primit tichete Rabla sunt instituţii publice. Tichetele au reprezentat avansul pentru achiziţia unor parcuri auto în valoare de zeci, poate chiar sute de milioane de lei, mult peste nivelul din 2012, de exemplu. Pe lista de beneficiari regăsim Ministerul Afacerilor Interne, cu 682.500 de lei, şi Ministerul Apărării Naţionale, cu 364.000 de lei, tichete primite în contul maşinilor casate. Compania Naţională Poşta Română a primit de la Agenţia Fondului de Mediu (AFM) tichete de 858.000 de lei, iar Camera Deputaţilor peste 200.000 de lei. Nici Consiliul Concurenţei nu stă rău: a primit zece tichete valorice, în valoare de 65.000 de lei, aceeaşi sumă ca Direcţia Generală a Finanţelor Publice din Municipiul Bucureşti. Ministerul Economiei apare pe listă cu tichete în valoare de 91.000 de lei. Cu câte unul sau două tichete întâlnim însă zeci de primării de oraşe sau sate. Usl-asii de la Slobozia isi vor plimba posterioarele in masini noi, ia cerceteaza votant psd care ma onoreaza crezand ca-s Teculescu!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *