Hoţ, fără permis de conducere, şi beat la volan

Distribuie articolul:

Tot mai mulţi se dedau la acte infracţionale, şi comit fapte antisociale, astfel riscându-şi libertatea. Căci, conform noilor reglementări, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Pe cale de consecinţă a înmulţirii numărului de cazuri, Poliţia Judeţului Ialomiţa ne comunică, în timp util, cazurile. Pentru săptămâna trecută am ales a vi-l prezenta pe acesta…

La data de 19 noiembrie a.c., în urma activităților informativ-operative și a cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au identificat și reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 24 de ani, din municipiul Fetești, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui veficul sub influența băuturilor alcoolice.

În fapt …

la data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 18:00, cel în cauză ar fi sustras din parcarea unei societăți comerciale din municipiul Fetești, un autoturism pe care l-a condus până într-o stație de alimentare carburant de pe A2, sensul de mers către Constanța. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, rezultatul etilotestului indicând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În baza aspectelor constatate și a probatoriului administrat în cauză, la data de 19 noiembrie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt calificat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *