Guvernul Orban a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru Pasajul DRAJNA

Distribuie articolul:

* Joi, 28.05.2020, într-o şedinţă a Guvernului Orban, s-a aprobat proiectul de Hotărâre privind indicatorii tehnico-economici pentru pasajul rutier de la Drajna, ce se va construi de-a lungul DN21, peste calea ferată Bucureşti-Constanţa şi peste intersecţia DN3A

Lucian Bode – ministrul Transporturilor: „După ani de aşteptări, astăzi facem un pas important înainte în eliminarea blocajelor înregistrate într-unul dintre cele mai aglomerate noduri rutiere din România. Noi vom amenaja acolo un pasaj rutier, de-a lungul DN21, peste calea ferată Bucureşti-Constanţa şi peste intersecţia DN3A.  În fundamentarea necesităţii implementării acestui obiectiv am ţinut cont de media zilnică anuală înregistrată în prezent, respectiv 11.300 de vehicule pe zi. Cu menţiunea că în desfăşurarea traficului, în configuraţia actuală a infrastructurii, se înregistrează un timp de aşteptare de 30-45, chiar 60 de minute”

Premierul Ludovic Orban a apreciat că proiectul reprezintă „o veste bună”. Ba chiar şi-a amintit că ultima oară a stat o oră jumătate la bariera de la Drajna.

PSD vrea ce-i al Cezarului…!

Să ne-amintim recitind AICI https://ziarulstirea.ro/promisiuni-3-in-1-la-slobozia/  ce-a fost „mai întâi şi-ntâi”.  Nu de alta, dar, acum când Guvernul Orban a găsit de cuviinţă să facă încă un pas pentru ca, nu peste foarte mult timp, cu toţii să putem circula civilizat în drumul către Autostrada Soarelui, Bucureşti, partea de Est a României, oameni din PSD, aşa precum este Ştefan Muşoiu „dau din coate” arătând că se simt îndreptăţiţi să „puncteze” în dreptul lor pe tabela de marcaj care va afişa scorul în campania electorală pentru alegerile parlamentare de care ne mai despart doar câteva luni, desigur dacă pandemia nu va avea un val doi care să împiedice desfăşurarea unui scrutin…! În paranteză fie spus, dacă vreţi să aflaţi ce-a transmis  Ştefan Muşoiu, nu vă rămâne decât să-l căutaţi pe…unde ştiţi că apare! Căci, dacă acest musiu deputat aşa a înţeles să procedeze, şi-anume să-şi pună trepăduşii să „se prindă repede” de ce postează el pe facebook, DIN CAUZĂ că ei, trepăduşii AU FOST ANGAJAŢI ÎN INSTITUŢIILE STATULUI imediat după ce PSD a câştigat alegerile în 2026, atunci…bine, pa!  

Bani, nu glumă!

Potrivit proiectului inițiat de Ministerul Transporturilor, valoarea totală a investiției va fi de 133,43 milioane de lei (da, aţi citit bine, peste 1.300 de MILIARDE lei vechi!), inclusiv TVA, iar durata execuției va fi de 18 luni. Nu se precizează data de la care începe, căci, nu-i aşa PROIECTAREA şi alte „alea, alea” durează ca la…români, se ştie!


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.