Gheorghe Tinel: „Este o prostie inimaginabilă, mai prost de atât nu poţi fi!”

În conferinţa de presă susţinută la sediul Partidului Naţional Liberal organizaţia Ialomiţa, deputatul Gheorghe Tinel care deţine şi funcţia de preşedinte al acesteia a criticat dur administraţia locală dar şi pe cea judeţeană.

Pe modelul primul venit, primul servit

Parlamentarul ialomiţean i-a oferit chiar şi un sfat actualului primar al municipiului Slobozia: „Mocioniule, nu te supăra, stai la Primărie degeaba, încasezi banii administraţiei municipale de pomană. Nu ai nicio treabă cu funcţia de primar, du-te la medicina ta veterinară, pe partea cu administraţia n-ai nicio treabă. Nici tu, nici ăla de la judeţ, Victor Moraru, președintele Consiliului Judeţean Ialomiţa. Sunteţi paraleli cu administraţia, aţi ajuns de râsul curcilor! Când au auzit oamenii din ţară că ai dat drumul la autobuze să circule fără licenţă și Poliţia le-a oprit și le-a luat plăcuţele de înmatriculare s-au întrebat dacă primarul este din «Cascadorii Râsului»” a afirmat acesta.

Făcând aluzie la „boacănele administrative” pe care le-a făcut primarul în ultima vreme acesta a mai transmis cetăţenilor din Slobozia faptul că punerea în circulaţie a unor mijloace de transport în comun pentru care Primăria Slobozia nu avea toate documentele şi autorizaţiile în conformitate cu prevederile legale a fost o greşeală uriaşă a actualei administraţii locale. „Transportul local la Slobozia este bomboana pe colivă a administraţiei lui Adrian Mocioniu! Este o prostie inimaginabilă, mai prost de atât nu poţi fi! Să dai drumul tu, primar, la autobuze pe traseu și poliţia să le oprească și să le ia plăcuţele că nu au licenţă, este incredibil…”

Întrebat despre metodele applicate dacă acesta ar fi fost în locul primarului Mocioniu, parlamentarul liberal a spus că legea nu trebuie încălcată indiferent de interesul public invocat de primar.

„Mai întâi trebuie să respecţi legea, dacă știu că îmi trebuie licenţă de transport nu dau drumul la autobuze pe traseu. Ce se întâmpla dacă făcea unul dintre autobuze un accident? Mocioniule, ţi-a trecut glonţul pe la ureche, dacă era vreun accident erai vai de steaua ta! Mocioniu este inconștient.”

„Prietenie” pe muchie de cuţit

Nici Victor Moraru nu a scăpat nici de această dată de criticile iminente venite din partea deputatului Tinel Gheorghe, acesta afirmând faptul că atât primarul Adrian Mocioniu cât şi preşedintele CJ Ialomiţa Victor Moraru încasează lunar şi în mod nejustificat, consistente sume de bani publici, fără însă să-şi îndeplinească atribuţiile pe deplin: „Mocioniule, nu te supăra, stai la Primărie degeaba, încasezi banii administraţiei municipale de pomană. Nu ai nicio treabă cu funcţia de primar, du-te la medicina ta veterinară, pe partea cu administraţia n-ai nicio treabă. Nici tu, nici ăla de la judeţ, Victor Moraru, președintele Consiliului Judeţean Ialomiţa. Sunteţi paraleli cu administraţia, aţi ajuns de râsul curcilor! Vă atenţionez că pentru toate lucrurile astea nu o să plecaţi din funcţii fără să daţi cu subsemnatul organelor de urmărire ale statului” a concluzionat acesta explicând faptul că în cel mai scurt timp împreună cu un jurist va depune o plângere penală împotriva preşedintelui CJI Victor Moraru pentru modul în care s-a construit şi s-a făcut recepţia lucrărilor podului de la Dridu.

Distribuie dacă ți-a plăcut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *