Gheorghe Tinel către PSD Ialomiţa: „Este incredibil cât tupeu puteţi să aveţi!”

Distribuie articolul:

În conferinţa de presă lunară cu care şi-a obişnuit electoratul, deputatul liberal Gheorghe Tinel a făcut o scurtă trecere în revistă a promisiunilor pe care candidaţii PSD de la primăria Slobozia respectiv Consiliul Judeţean Ialomiţa le-au făcut în campania din vara anului 2016, promisiuni pe care însă nu le-au îndeplinit în prima jumătate de mandat oferit de electorat. Preşedintele PNL Ialomiţa a mai adăugat faptul că deşi mai au doi ani la dispoziţie în care Victor Moraru şi Adrian Mocioniu ar putea să-şi ducă la îndeplinire mandatul împreună cu finalizarea obiectivelor promise cetăţenilor acestui judeţ, liberalii sunt convinşi de faptul că oamenii din Ialomiţa vor rămâne numai cu vorbele şi eventual praful de pe tobă cu care ialomiţenii s-au tot obişnuit de 28 de ani. „Suntem la doi ani de mandat al PSD-ului si vreau să vă spun că trei dintre marile obiective pe care le trâmbiţa PSD-ul şi Victor Moraru în campania de acum doi ani, mă refer la podul de la Leasa, pasajul de la Drajna şi parcarea din faţa Consiliului Judeţean sunt încă în lucru şi vor mai fi în lucru mult timp de-acum încolo. Recent în drumurile mele prin judeţ l-am văzut pe Victor Moraru în zona Dridu se ştergea pe pantofi semn că se murdărise rău de tot în zona aia a judeţului. E greu în Ialomiţa cu drumuri prăfuite, drumuri judeţene şi cu o lipsă de viziune crasă pe care o manifestă actualul numărul unu al judeţului în plan administrativ.” În privinţa realizărilor „măreţe” pe care preşedintele CJI le portretizează în propria-i publicaţie locală „Ialomiţa Ta” al cărui tiraj depăşeşte 20.000 de exemplare şi care „seacă” bugetul ialomiţean de 100.800 lei adică puţin peste 1 miliard de lei vechi anual, nu avem mare lucru să mai spunem cititorilor ziarului Ştirea pentru că am tot scris pe acest subiect. Trebuie menţionat însă că miliardul de lei este strict pentru notorietatea politică şi capitalul electoral de care Victor Moraru şi PSD Ialomiţa beneficiază, fără a lua în calcul şi zecile de mii de lei tot de la buget, plătite drept „ofrandă” televiziunii locale patronată mai nou de „finul lu` naşu` mare”.

Despre realizările preşedintelui Moraru de până acum…?

Gheorghe Tinel: „Despre realizări nu avem ce să vorbim. Dacă îmi spuneţi ce realizări, în afară de Studii de Fezabilitate pe bandă rulantă în valoare de peste 800.000 lei, eu nu văd mari realizări Moraru Victor CJIîn doi ani de zile de mandat. Am văzut declaraţii ale preşedintelui Consiliului Judeţean în care lungeşte termenul de punere în practică şi de realizare al acestor obiective până în 2021, adică cu alte cuvinte «Alegeţi-mă şi în 2020 că în 2021 sigur o să vedeţi ceva de pe urma activităţii mele». Nu o să vedeţi nimic, o să vedeţi ca şi până acum stimaţi concetăţeni, praf pe pantofii de lux ai domnului Moraru. Şi bla-bla cât cuprinde că de 28-29 de ani cu asta ne-a obişnuit PSD-ul în judeţ.”

Cum este activitatea colegilor ialomiţeni din Parlament?

„Gură mare şi Statul Paralel. Mai nou găselniţa asta cu Statul Paralel e însuşită de toată lumea, toţi sunt abuzaţi paralel adică de statul paralel. De la cel cu barbă sură până la cel cu ţâţa-n gură la PSD toţi sunt abuzaţi. De la Liviu Dragnea până jos aici la noi, l-am văzut şi pe Ştefan Muşoiu Proteste PSDcare ţipa, pe Găină, pe Pavel şi pe ăsta micul Pop zicea ce abuzat era el şi tată-su. Îmi închipui cât de abuzaţi au fost ei de structurile statului în perioada asta. Este incredibil cât tupeu puteţi să aveţi” a declarat preşedintele PNL Ialomiţa.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *