Gheorghe Tinel: „Am strâns peste 30.000 de semnături”

Distribuie articolul:

Deputatul liberal şi preşedintele filialei ialomiţene a Partidului Naţional Liberal a anunţat cu mândrie în conferinţa de presă din data de 18 septembrie faptul că organizaţiile locale ale PNL în Ialomiţa şi-au făcut norma în ceea ce priveşte strângerea de semnături pentru a face posibilă candidatura preşedintelui Klaus Iohannis.

Organizaţiile fruntaşe ale PNL Ialomiţa

Pus în faţa propriului scor politic obţinut la alegerile anterioare, preşedintele PNL Ialomiţa Gheorghe Tinel a fost nevoit să concureze cu el însuşi şi să se autodepăşească, fapt care a solidificarea relaţiilor cu organizaţiile din teritoriu precum cele din Feteşti, Amara, Slobozia, Fierbinţi, organizaţii pe care deputatul ialomiţean le-a felicitat public. „Aş vrea să evidenţiez în mod deosebit activitatea membrilor şi simpatizanţilor PNL Feteşti care au depus o activitate extrem de susţinută, a celor din Amara, Slobozia şi Fierbinţi. În mod deosebit trebuie să mulţumesc organizaţiilor comunale precum Bărbuleşti, Stelnica şi nu în ultimul rând organizaţiei din Bărcăneşti care chiar fără primar a avut o activitate foarte intensă în toată această perioadă. Am strâns peste 30.000 de semnături iar acum lucrăm la strategia pentru luna de campanie electorală şi la succesul lui Klaus Iohannis.” ” a afirmat deputatul ialomiţean Tinel Gheorghe.

Mărul discordiei de la Amara

„La Amara două bannere cu Klaus Iohannis instalate de Partidul Naţional Liberal au fost date jos de viceprimarul din Amara, însuşite în portbagaj şi în locul lor montate bannerele cu Vasilica-Viorica Dăncilă. Este o faptă ilegală domnule viceprimar! Este ilegal să dai un banner jos al contracandidatului şi să ţi-l însuşeşti, e furt ăsta! Am cerut organizaţiei locale din Amara să sesizeze Poliţia.” a declarat preşedintele PNL Ialomiţa. Acesta şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la cele întâmplate şi a întrebat retoric faptul că dacă astfel de întâmplări se petrec înainte de începerea propriu-zisă a campaniei electorale, nu ştie la ce să se aştepte în plină luptă politică în perioada alegerilor prezidenţiale.

Victor Ghinea


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *