Găsești tot ce cauți pentru familia ta la noul magazin Supeco din Slobozia

Distribuie articolul:

Drumul spre magazin cu familia este o adevărată aventură. Planifici bugetul, vrei să eficientizezi drumurile, ai cu tine o listă lungă de cumpărături și vrei să găsești fix roșiile alea „ca la țară” sau șamponul special care face părul mătăsos.

Apoi ajungi la Supeco, cel mai nou magazin deschis de Carrefour în Slobozia, care te surprinde cu o varietate de produse, dar și cu multe oferte avantajoase și discounturi pe bază de volum: cu cât cumperi mai mult, cu atât plătești mai puțin pentru toate cumpărăturile tale. O ofertă care se aplică la peste jumătate dintre produsele din Supeco. Cu alte cuvinte, super-economii!

Raion carneBifezi repede, ușor și convenabil ce ai pe lista de cumpărături, datorită faptului că noul magazin are peste 5.500 de produse, atât alimentare cât și din universul  casei, din care le poți alege pe cele mai potrivite pentru familia ta. Dacă îți place să cumperi din România, Supeco include o gamă largă de legume și fructe de sezon, de la producători locali și regionali, produse proaspete de la măcelărie și de la băcănie, numai bune de adus acasă pentru a prepara o mâncare delicioasă, sau pachețelul celor mici pentru școală.

Cu prețuri mereu mici și oferte avantajoase, Supeco devine noul loc preferat pentru cumpărături, deschis în incinta centrului comercial Park Plaza, deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30-21:00 și duminică între orele 08:00-18:00. Pentru a vedea toate ofertele, intră pe site-ul Supeco, la rubrica intitulată Catalog”.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.