Enel nu-l lasă şi pe Gheorghe Tinel …

Distribuie articolul:

Aflăm dintr-un Comunicat remis presei că deputatul Gheorghe Tinel, co-preşedintele PNL Ialomiţa, îl suspectează pe Nicole Grigore, şef Centru Enel Distribuţie Dobrogea SA Slobozia, de implicare în jocuri politice murdare şi de acordare de sprijin pe faţă a candidaţilor PSD Ialomiţa pentru alegerile locale din iunie 2016.

„Deputatul Gheorghe Tinel a înaintat o solicitare societăţii în cauză în vederea emiterii avizelor pentru montarea bannerelor pe stâlpii de iluminat şi a virat în contul societăţii taxele aferente pentru autorizaţia respectivă. Deşi Nicolae Grigore a promis că imediat ce taxele vor fi efectuate se va elibera şi autorizaţia solicitată, nici până la această oră situaţia nu s-a rezolvat. Mai mult decât atât, şeful Centrului nu mai este de găsit.  Co-preşedintele Gheorghe Tinel atrage atenţia acestuia de a nu intra în jocurile politice mărunte pentru că o astfel de politică dăunează grav intereselor economice ale societăţii. Totodată, îşi rezervă dreptul de a informa conducerea centrală a Enel Distribuţie faţă de comportamentul şi atitudinea celui ce răspunde de subunitatea de la Slobozia.”

 

 

 


Distribuie articolul:

6 thoughts on “Enel nu-l lasă şi pe Gheorghe Tinel …

 1. Imediat ii va cere demisia d-lui inginer Grigore ca asa e obisnuit de pe vremea cand basescu acoperea hotiile pedelistilor .cretinel, nu vezi ma ca nu mai prostesti pe nimeni? e prea scurt timpul de cand am dat cu sutul guvernarii boc si extravagantelor udrei . impotriva ta sunt si raul si ramul nu numai enelul.du-te la fierbinti unde impreuna cu fratiorul faceti legi si fardelegi mai ales.

 2. D-nul deputat Tinel Gheorghe a instalat în Slobozia 7 bannere , abuziv fără autorizație și fără acordul propietarului stilpilor, Enel . Mai mult , a pus în pericol trecătorii montând pe stilpi destinați doar iluminatului public care nu rezista la sarcini transversale. Enel a atenționat în data de 26 însă d-nul deputat ne-a ignorat și de abia după ce Dadp a înlăturat pericolul demontind bannerele , un reprezentant a solicitat acordul de instalare ! Acest acord nu se poate acorda instantaneu , trebuie corelata sarcina suplimentara la care este supus stilpul și sarcina existenta pt în niște calcule făcute de personal specializat . Acest acord a fost solicitat pe datd de 28.04 si normele interne prevad sa fie eliberat in 15 zile maxim .Chiar și d-nul deputat trebuie sa respecte legea !

  1. Aş putea fi de acord cu dumneavoastră, căci eu nu ţin neapărat să aibă Tinel Dreptate, DAR eu ca jurnalist chiar ŞTIU că nu aveţi dreptate în ceea ce priveşte „sarcina pe stâlp”…
   Vreţi dovezi? După Paşte, ca să nu mă umplu de păcatul de-a vă strica Sărbătorile!!!

  2. tinel e obisnuit sa fie mai presus de lege si oameni..la el inca functioneaza sintagma comunista: „ba , voi stiti cine sunt eu?”..sa-i raspunda cineva :”nimeni”!!!!!!!

 3. :))))))na, Tinel e rapidist…singur împotriva tuturor:))))) Ca Rapidul o să ajungă…insolvent…și falimentat:)))))))

 4. Gheorghe Tinel este un rasuflat basist ! O farfara desprinsa din izmenele basaului. Omul care vota impotriva pensionarilor,taindu-le pensiile.Omul care a participat la inchiderea de scoli si de spitale. O caricatura infecta ce acum pozeaza in reformator pnl.ist. Tupeul modoveanului nascut la Podul Turcului pripasit din mila comunistilor prin Fierbinti de ialomita este nimeni altul decat cel ce isi tine blocat un post in ministerul agriculturii. Este fanfara Elenei Udrea pe care o venera. Omul care face si desface prin influenta in actualul pnl. Un fel de Hrebenciuc al psd.ului. Poate o avea soarta lui ! O naparca care nu este tocmai asa de corect si vedem cam ce este prim Fierbinti tg. ce spun vecinii oamenii din localitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.