Dragoş Soare dă şi el, din bugetul Primăriei, bani pentru refugiaţii din Ucraina

Distribuie articolul:

*După ce  zilele trecute domnia-sa chiar s-a strofocat să găsească un temeinic motiv pentru publicitatea la acadele, edilul-şef al municipiului-reşedinţă de judeţ şi-a propus (sau i s-a ordonat?) să-i ajute şi pe refugiaţi.

Aşa că a pus pe hârtie şi a convocat o şedinţă „fulger”. Nu ne îndoim că plini de altruism dublat de-un heirupism cum îi stă bine politicianului, mai ales atunci când se ivesc astfel de evenimente, consilierii locali vor aproba, azi, într-o şedinţă ce se va desfăşura „de îndată”, nu ştim dacă pe motiv că e stare de război acolo, în Ucraina, sau şi din alte motive…!

Din considerente pe care nu le discutăm astăzi (ca să nu pară că ducem o luptă pe alt front decât cel „comun” împotriva războiului din Ucraina), onor conducerea UAT Slobozia a hotărât „deblocarea şi utilizarea sumei de 200.000 lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Consiliului Local, pentru finanţarea asigurării necesităţilor de primă urgenţă specifice gestionării situaţiei generate de apariţia unui flux de refugiaţi/persoane strămutate pe teritoriul României, respectiv al UAT Slobozia , conform Hotărârii Consiliului Local pentru Situaţii de Urgenţă nr. 2/07.02.2022.”

Posibil/probabil că amănunte despre numărul de refugiaţi care au ajuns pe teritoriul municipiului, despre ce anume înseamnă „necesităţi de primă urgenţă”, pot vor fi prezentate în cadrul şedinţei de AZI.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *