Dr. Olaru „sare la gâtul” preşedintelui Ciupercă

Distribuie articolul:

Managerul Spitalului de Urgenţă Slobozia „întoarce armele” împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean Ialomiţa. Până mai ieri-alaltăieri cei doi au fost prieteni „la cataramă” în tot ce-au întreprins, chipurile, nu întru folosul personal, ci „în numele PSD”, cei doi „au rupt lanţul de iubire” şi, din motive lesne de înţeles, au trecut la atacuri, presa fiindu-le amândurora cel mai bun mijloc de a se denigra reciproc…   


Distribuie articolul:

9 thoughts on “Dr. Olaru „sare la gâtul” preşedintelui Ciupercă

 1. Îl auziţi, sper, cu câtă nesimţire spune: „eu cred că nu v-am invitat nici pe dumneavoastră…”. Adică, la întâlnirea asta, jurnaliştii au venit aşa…că li s-a năzărit, nu-i aşa măi…dragă domnule Olaru? Despre tupeul stimabilului de a se crede „moţul de la bască”, ce rost mai are să mai vorbim, este?

 2. ))zici că plecau pe front sau se terminase slujba-n biserică, aşa se pupăceau))cred că la finalul conferinţei stradale nu te-ai putat şi tu cu Olaru))

 3. Doamna Ionica,sincer, nu cred ca aveti nevoie de brelocul asta ca sa va aprobe dupa fiecare afirmatie si nici sa va tina cont daca v-ati „putat” cu cineva.Penibil…
  Despre tovarasii astia ce ar fi de spus? E aceeasi situatie ca creTinel cu Cazacu (cacofoniile nu sunt intamplatoare)

 4. Absolut jenant! Un spagar ordinar – acum trei ani, dupa un ?consult? fara analize elementare – copilul de 7 ani trebuia,obligatoriu,operat de apendicita… in opinia lui… In ziua urmatoare un eminent Doctor de la Sp. Grigore Alexandrescu – Bucuresti – a infirmat, indignat, diagnosticul. In acest moment copilul meu, fara vreun tratament deosebit, nu are vreo problema…Si nici operat nu este!!!!
  Sunt indignat de tupeul sau, deoprotiva de rabdarea prof. Ciuperca de a accepta astfel de oameni in anturajul sau.

 5. cata nesimtire pe acest individ paranoic.mai vroia inca un mandat.a adus spitalul in sapa de lemn impreuna cu acolitii sai.sa zica multumesc daca scapa si sa se duca invartindu-se.

 6. ….că fiecare armată are comandantul pe care şi-l merită ! Problema este că destinatarii tuturor mascaradelor sunt tocmai cei care-i votează , linguşesc , ovaţionează etc. şi binenţeles că suferinţa este tota lor ( a adormiţilor ) . „Om vedea la toamnă” !

 7. În urma unor controale efectuate de Ministerul Sănătăţii, spitaul din Slobozia a ocupat un „onorant” loc doi la nivel naţional, privind decontări pentru servicii medicale inexistene, nici măcar din punct de vedere al existenţei vreunui medic sau cabinet de specialitate. La o întâlnire cu managerii spitalelor judeţene din România, ministrul Nicolăescu le-a spus franc: „înseamnă că aţi furat!”, promiţând că vor continua cercetările, dar de organele Poliţiei. Cum o comenta noul manager, Adrian Berbece, ameninţările ministrului Sănătăţii, ţinând cont de relaţiile foarte apropiate dintre dl. Berbece şi „extraordinarul om de bine” Olaru?! Să fi furat, oare, împreună?! E greu de crezut că directorul Olaru a făcut vreun matrapazlâc fără ştirea directorului economic, mai ales cu gogonelele şi alte murături spitaliceşti. Plecarea lui Nicolăescu din fruntea M.S. nu cred să însemne muşamalizarea ameninţării ba, dimpotrivă, cred că dl. Buşoi va fi mult mai drastic decât predecesorul său, ţinând cont că vine de la conducerea C.N.S.A.S., „beneficiarul” decontărilor frauduloase.

 8. @Noli: si eu am patit la fel cu copilul meu, trebuia operat de urgenta de peritonita. La Bucuresti avea o amarata inflamatie in gat din cauza careia nu manca si il durea burtica; 3 ore pe perfuzii si am revenit acasa. Nici acum, dupa 2 ani nu are fir de apendicita sau peritonita 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *