Dizabilitatea nu înseamnă izolare!

dizabilitate 1* Fundaţia World Vision România alături de partenerul său, Fundaţia Motivation România, au organizat pentru vineri, 21 noiembrie 2014, evenimentul „Dizabilitatea nu înseamnă izolare!” , eveniment care se va desfăşura la Colegiul National „Grigore Moisil” din Urziceni, începând cu orele 11.00.

Dorim să sprijinim şi să încurajăm persoanele cu dizabilităţi locomotorii să ducă o viaţă autonomă în scaun rulant” au transmis presei organizatorii acestei acţiuni.
Potrivit organizatorilor, cu această ocazie, mai multe persoane din Urziceni identificate de World Vision România ca având nevoie de scaun rulant vor primi, ca donaţie, astfel de dispozitive cu adaptări necesare şi vor fi instruite pentru utilizarea lor corectă.
Membrii echipei de baschet în scaun rulant, echipa Fundaţiei Motivation dizabilitate fbRomânia, vedetele evenimentului, vor juca un meci spectaculos şi inedit pentru toţi suporterii prezenţi, pentru a-i motiva şi încuraja astfel pe noii utilizatori de scaun rulant.
Evenimentul face parte din proiectul ACCESS – o iniţiativă internaţională cofinanţată de Agenţia Statelor Unite ale Americii pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) care se implementează în 5 ţări (India, Kenia, El Salvador, Nicaragua şi România).
Vor participa reprezentanţi ai finanţatorului şi ai organizaţiilor neguvernamentale din tarile in care se implementează programul, oficialităţi din partea Ambasadei SUA la Bucureşti, ai instituţiilor naţionale şi judeţene.

Distribuie dacă ți-a plăcut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *