Directori ai Spitalului Slobozia, reţinuţi în arestul Poliţiei

Distribuie articolul:

* Spitalul de Urgenţă Slobozia – percheziţie cu repetiţie! Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, dar şi procurori ai Parchetului Ialomiţa au efectuat luni, 15 iunie a.c., 9 percheziţii, în două judeţe, la persoane bănuite de abuz în serviciu şi fals intelectual.

În acea dimineaţă s-a produs descinderea la sediile unor societăţi comerciale, Spitalul din Slobozia, precum şi la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual.
De asemenea, poliţiştii au pus în executare 4 (patru) mandate de aducere.
De ani de zile scriu despre CURSURILE profesionale desfăşurate de către instituţiile statului, pentru care se „toacă” purcoi de bani publici, mare parte provenind din fonduri ale Uniunii Europene. Ca o încununare a eforturilor noastre de a atrage atenţia asupra faptului că din banii ăia SE FURĂ revoltător de mult, iată ce spun procurorii Parchetului Ialomiţa, în ceea ce priveşte cercetarea de la Spitalul de Urgenţă Slobozia: „Activităţile s-au desfăşurat în cadrul DSCN7354unui dosar penal vizând încheierea unui Contract de prestări servicii având ca obiect furnizarea de servicii de consultanţă/cursuri în vederea accesării de fonduri europene cu o firmă, pentru care s-a aprobat plata din fondurile spitalului a contravalorii serviciilor de consultanţă, deşi în realitate cursurile NU S-AU DESFĂŞURAT.”
Din cercetări a reieşit faptul că, în luna noiembrie 2012, reprezentanţii unităţii medicale ar fi încheiat contracte de prestări servicii cu societăţile comerciale implicate, fără respectarea procedurilor legale.
Persoanele bănuite au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, pentru audieri şi, în urma probelor, berbece 3procurorii de caz au dispus reţinerea celor doi foşti directori ai unităţii spitaliceşti din Slobozia. Este vorba despre doctorul Olaru Vasile şi despre Adrian Berbece, directorul economic al Spitalului, cel care l-a şi înlocuit în funcţie pe directorul Olaru, atunci când acesta a fost demis. Nu băgăm în seamă faptul că pe „surse” am aflat că pe banca de rezervă stă şi-aşteaptă juristul Zamfir Vasile, şi ne conservăm eforturile pentru când va fi să consemnăm informaţia oferită de către Parchet.
(I.G.)


Distribuie articolul:

19 thoughts on “Directori ai Spitalului Slobozia, reţinuţi în arestul Poliţiei

 1. vezi ca acu` ia monopolu` si cu apa!!!! apropo, azi a chemat locala ca era un om care culegea niste visine, ca doar nu sunt plantati se bunica dumneaei!!!

  1. Despre cine vorbești, domnule dorin florea cel care semnezi cu cur…aj ,,eu” și ai IP 84.232.132.0 ??? Dezvoltă dracului ideea că eu nu știu nimic nici de vișine, nici de locala, nici de dracu știe ce e cu voi de nu vreți să înțelegeți că asta-i meseria mea, panaramelor!!! Așa spun polițiștii și procurorii, demenților, nu noi, jurnaliștii!!!

 2. Ionica, nu crezi că exagerezi?! Ai mai văzut vreun sait în care proprietarul acestuia să aducă tot felul de injurii postacilor, chiar dacă aceştia din urmă au un limbaj necorespunzător chiar la adresa proprietarului, acesta fiind şi patron de presă?! În ce priveşte activitatea firmei, desigur, există organe abilitate care să constate corectitudinea sau incorectitudinea activităţii acesteia. În concluzie, nu trebuie să dialoghezi cu nimeni pe această temă, existând riscul unei „suspiciuni rezonabile” şi să te trezeşti cu probleme. Îţi recomand mai multă atenţie atunci când aduci tot felul de injurii celor care nu sunt de acord cu tine. Dacă ai urmări saiturile unor publicaţii importante, sau paginile de facebook ale unor mari personalităţi, mai ales politice, vei observa că măscările şi cuvintele triviale sunt la ele acasă, fără ca persoanele în cauză să reacţioneze atât de brutal şi vulgar ca şi tine, ele încercând, atunci când răspund, să explice fenomenele care au stat la baza comentariilor extrem de contondente. Reacţiile tale pot conduce spre o suspiciune de isterie, probabil cei care au postat texte cu referire la firma soţului tău tocmai urmărind reacţii de acest fel, cunoscându-te. Faptul că tu dezvălui anumite identităţi nu diminuează cu nimic complexul de incorectitudine, dimpotrivă. Părerea mea.

  1. 🙂 ce vorbești , moșule…adică zici tu să întoarcă și celălalt obraz, și să-și facă unii impresia că delatorii spun adevărul:) Cât despre paginile alea de fb unde zici tu că se lasă politicianul, personalitatea înjurată…nu există, sunt făcături. Io pe unde înjur sau critic….sunt blocat:))))))))) Da, pe paginile de fb pe la televiziuni se mai permite…de dragul traficului și audienței.

   1. Asemenea „comentarii” ar trebui să fie tratate cu indiferenţă. Nu merită vreun răspuns. Oftica mare pentru unii, care se cred zmei, este atunci când nici dracu nu-i bagă-n seamă. Ce părere ai? Dacă nici noi doi n-am avut postări dure, nici dracu n-a avut. Sigur, Ionica ne-a răspuns şi nouă în stilu-i caracteristic, dar, zice ea, niciodată nu ne-a blocat. Tind s-o cred, deşi, la un moment dat, am avut mari dubii în acest sens.

    1. :))))))măi, pe mine m-a blocat cândva…că-o etichetam ca băsistă:))…și mi-a mai tăiat din postările pline de trivialități….dar pe tine te-a iubit…așa că nu te da persecutat, că-i păcat. Bine…dacă avea sistemul de moderare de la Independent….nu mai posta jmecheriile ăstora ce-i blamează afacerile familiei. Iar dacă tot i-a postat…mi se pare normal să le răspundă.

     1. Cei de la „Independent” modelează, nu moderează. Că nu sunt de acord cu anumite intervenţii ale „Ştirea”, este una, iar faptul că „independenţii” nici măcar nu comentează postările care-i acuză de toate cele, nu de puţine ori „pe bune”, conduce spre o suspiciune rezonabilă de băgare a capului în nisip, ca să mă exprim elegant.
      Sunt anumiţi oameni de presă cărora li se potriveşte de minune acea caricatură din „Academia Caţavencu”, în care unu-şi băga nasu’n propriu-i cur.

     2. Sorinee…nu jucăm FAZAN..să ți iei tu ce idee-ți place…și s-o zgudui în securisme..și să- mi zici mie cum e cu moderarea-cenzură..a independenților:)) Io..pe Știrea nu m-am simțit cenzurat vreodată…să-mi văd vreun coment nepostat că-i adevărul deranjant!! Da…m-am ciondănit cu Ioana..în epoca în care antagonismele erau folosite întru manipulare..și atunci m-a blocat nițel…că am și înjurat-o pe banii ei:)))…și d-aia nici nu m-am supărat…și mi-am prezentat și scuze:)) Altfel….n-am vreo problemă dacă vreo postare nu-i acceptată..că așa a apreciat Ghinea, că o fi porcoasă exprimarea…sau să nu și pună pe cap vreun tractorist parvenit în politică..vreun milițian..la fel de penal…și să se plimbe prin justiție pt ce am scris io:)))))))) Dar..are dreptate Marian Costea…SORINE :))))))))))))

     3. Sorin, știi și tu că de-ai fi în locul meu NU ai rezista și le-ai răspunde…Și, la cum te cunosc eu din ceea ce tot scrii aci, de ani de zile, dă-mi voie să nu cred că ai fi elegant în exprimare! Să-ți trimit pe e-mail toate CELELALTE postări ale lor pe care TOCMAI fiindcă sunt prea porcoase și calomniatoare nu le-am publicat? Te-ai îngrozi, re asigur!!!
      Dănuț, uite că ție chiar îți cenzurez două postări fiindcă exagerezi cu vorbele porcoase. Dacă vrei să-ți expun părerile, te rog REFORMULEAZĂ!!!
      Amândurora vă mai spun doar că NU CRED că v-ar conveni să NU VĂ BAG ÎN SEAMĂ și să nu vă răspund, fie și mai dur, câteodată!

 3. 🙂 și dacă articolul..e cu șpăgarrii..vă spun io…că unul..cum a ieșit după arest…a returnat atențiile luate de ceva zile :)) Dar asta i treaba procurorilor…să probeze instinctul de …”gospodar”…ce l ..au și l au avut directorașii:))))))))))))

  1. Bai Danute, nu te mai fofila si spune fratioare „care” director, n-o mai inflori atata! Ce va mai place sa aruncati cu kkt. Doamna Ghinea, pe cand doamna posibilitatea ca la comentarii sa avem posibilitatea sa atasam si niscaiva „documente” ca poze, pdf-uri, etc, sa ne putem DOVEDI comentariile? Ps. Nu cred ca trebuie bagati TOTI in aceeasi oala! Pentru ca unii nu sunt turnatori, au de suferit. Iar altii scriu zeci de pagini, au morcovul in fund de merg pe strada ca Ileana Cosanzeaza si nu le face nimeni nimic. Dar, Dumnezeu cu mila! Vom trai si vom vedea! „Bucurosi le-om duce toate”!

   1. Băi…la Amara Ghe :)) Dacă zici că citești Știrea…cred că știai cu cine vorbești:)) Dar dacă faci pe milițianul șantajist…și sug(i)erezi că postarea mea e calomnioasă….ești prost…și chiar nu pricepi ce citești:)) Păi din doi directori( foști) reținuți…doar unul e doctor…celălalt este economist!! Așa că…vezi de treaba ta….pui de pesedel:))))))))

 4. Iar dacă țin Io… la………..Ioana Ghinea..țin pentru că în timp mi a demonstrat că este o luptătoare….iar dacă ne am mai ciondănit ..am făcut o din respectul ce se naște după polemici:))))))))) Bine…luminoșii nu pot înțelege …cum e cu universul..fără de spurcați inteligenți:))

 5. Nu mă supăr io pe tine,Ionica Ghinea, mai ales că postările șterse le-am scris în noapte și cu ură, că mi am adus aminte că acum 19 ani când doar ce ieșeam din arest l-am cununat pe un văr..ce alaltăieri a murit de-un infarct. Așa-s io ….la mânie..mai spurcat :))

 6. Intrebare pentru Danut.

  – Danut sau Danuta cum te numesti ? La Avatar ai o poza cu o doamna…. nu prea imi vine a crede ca tu esti cel care postezi pe Site-urile cu Stiri locale.

  1. Păi dacă te numești gica…ce p…orumbeii mei să pricepi tu despre configurația siteului:)) Dar poate face Ghinea accesarea siteului pe bani…și nu mai dau de dobitoci/ dobitoace..gică/gica:))))))))))

 7. Cine minte fura insala Ala-i om de vaza in tara Se plimba in masini luxoase are avioane case Are tot cei vrea buricu Nu e cum spunea nea Nicu Cine munca ala minca era vremea lui Cosmirca Acu-i vremea lui Patriciu cine munca ia ca RICIU Riciu a muncit o viata Acum sta cerseste in piata Asta e ROMANIA mileniului trei unde muncitori sint ca vai de ei Dar la montecarlo coasta de azur Toti patroni ( tilhari) nostri huzuresc acum–mai multe poezi pe poezi amatori poet Gion 0243 cauta pe gugal

  1. Domnule Gion 0243, scrieți foarte frumos…încercați să o contactați pe doamna Mihaela Racovițeanu, director la Biblioteca ”Ștefan Bănulescu”….cred că v-ar putea ajuta să publicați o carte cu poze și poezi:)))))))))Cred că și doamna Ghinea ar participa cu o sponsorizare….întru ajutorarea unui debutant ialomițieean..un talent rătăcit :)))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *