Deşi condamnat, Ioan Martin a domnit în CJI şi vrea să domnească şi în Parlament…

Distribuie articolul:

* ALDE – Organizaţia judeţeană Ialomiţa – îl propune pe liste, alde-martin-candidatpentru funcţia de senator. Cine este acum vicepreşedinte şi a preluat – aşa cum a preluat! – funcţia de la Martin, ni pare o întrebare atât de retorică încât …noi, nici nu avem cum să nu facem alte … „săpături” !

Noi fiind dintre cei care au suspicionat (încă din timpul alegerilor din 2012, la vremea când dumnealui a candidat pentru Primăria Slobozia) că liberalul nu-i „trup şi suflet” de partea liberalilor, ci pare că, mai degrabă, şi-a „vândut sufletul” …avem acum răspunsul la întrebări legate de motivul (ne)implicării domniei-sale!martin-el

Ce-a fost şi cum a ajuns…

Undeva în negura timpului, domnul Ioan Martin a făcut parte din gaşca de „băieţi deştepţi” care au pus mâna pe ceea ce, odinioară, a fost Intreprinderea de Morărit şi Panificaţie (IMP) Slobozia. Ca mai toţi „întreprinzătorii” acelor vremuri, şi el cu fratele (unii zic că şi tatăl, dar…noi ne abţinem de la a-l consemna cu nume şi prenume!) au făcut ce-au vrut cu „activele” care s-au construit în „Epoca de aur”, şi pe care comuniştii le categoriseau ca fiind „bun al întregului popor”. În fapt, ce a făcut Ioan Martin? În speţa cercetată şi judecată, el a vândut, sub preţul pieţei, un spaţiu generos ca suprafaţă, un spaţiu ce aparţinea IMP. Ulterior, spaţiul s-a întors în familia lui, la nepoatele „întreprinzătoare” nevoie-mare…Cum a procedat Ioan Martin? Cum procedează mulţi alţi „băieţi deştepţi”, chiar şi în ziua de azi; A TRUCAT LICITAŢIA! Nu intrăm azi în detalii, nu ne-apucămmartin-harta-usl să zicem că noi am tot scris că suspicionăm că tot aşa s-au vândut toate…doar că fapta asta a „picat sub lupă” fiindcă asta a… „picat la zar”! Azi, titrăm doar că, urmare a „dezgropării morţilor” s-a aflat despre fapta lui Martin. Şi cum ’mnealui este candidat…fireşte că ai lui contracandidaţi au scormonit în „lada cu zestrea penală” şi au scos de-acolo „scheletele” faptei pe care el şi-ai lui au crezut-o atât de-a dânc „îngropată”, că nici dracu’ nu s-ar fi gândit că ar mai putea vedea lumina…tiparului!martin-si-tinel-ochi

Tinel îi cere, acu’ c-a aflat şi el!                   

…Nu eu spun că are probleme. Spun documentele! Iar ca politician trebuie să-şi asume acest episod. E vorba de-o candamnare a domniei-sale în 2005, condamnare penală pentru fals în declaraţii şi uz de fals. El a încercat o reabilitare în 2007, pe plan local, dacă nu mă înşel, la Tribunalul Ialomiţa, dar i-a fost respinsă această reabilitare, ea rămânând definitivă. Şi întrebarea este : Cum a ocupat martin-cjifuncţia de preşedinte al Consiliului Judeţean , în condiţiile în care, se ştie, trebuia să depună  o „Declaraţie pe propria răspundere” că nu are nici o problemă penală? Deci, sunt câteva aspecte la care domnul Martin trebuie să răspundă! Pentru că, după părerea mea, în eventualitatea (puţin probabilă sau deloc probabilă!) că el va ajunge în Parlamentul României, martin-tribunallucrurile astea se vor rostogoli şi se vor întoarce ca un bumerang împotriva formaţiunii politice care l-a trimis în Parlamentul României, şi chiar a domniei-sale! El trebuie să lămurească public acest aspect!Întrebat dacă nu a ştiut, nici domnealui, atâţia amar de ani despre fapta coechipierului său (n.red. domnul Martin a fost, până după alegerile din vara acestui an, co-preşedintele PNL Ialomiţa), domnul deputat Tinel tinel-minaGheorghe a mai spus: „ Nu s-a ştiut şi cred că ăsta a fost motivul pentru care sau prin care PSD l-a „gestionat”. De-aia a fost aşa liniştit cât timp a fost vicepreşedintele CJI. Cred că de-aia, în perioada aia, a pus PNL la „subţioara” PSD. Aduceţi-vă aminte, în campania electorală pentrui alegerile locale, când în ultima săptămână el a apărut cu Silvian Ciupercă la restaurantul Iezer! O greşeală impardonabilă sancţionată de toată presa şi, mai ales, de către electorat…Eu chiar m-am întrebat atunci ce-a putut să-l convingă pe el să se ducă, în ultima săptămână de dinaintea alegerilor, în „pat cu duşmanul”? Şi n-aveam explicaţii. Ulterior, am aflat şi explicaţiile…Nu-l acuz pe Ioan Martin de altceva, dar părerea mea este că trebuie să lămurească PUBLIC acest episod.”


Distribuie articolul:

6 thoughts on “Deşi condamnat, Ioan Martin a domnit în CJI şi vrea să domnească şi în Parlament…

  1. Dezinformati ! Pe contul de FB , Martin a postat certificate de caziere judiciare din ultimii 8 ani cit a fost la CJ . Nu sunt inregistrari penale ! verificati ! E o manevra murdara a lui Tinel si Pericli , oamenii lui Base !

    1. Pe pagina mea de facebook i.am răspuns şi eu! CITIŢI acolo! Nu mai umblaţi cu fofârlica, deoarece dacă i-a fost „albit” cazierul, nu înseamnă că n-a avut condamnare…Am prezentat dovada din care şi-un prost ar înţelege că TRIBUNALUL scrie „…condamnatul Ioan Martin”…Deci, Q.E.D !

  2. Mizeriile lui Tinel Gheorghe! Poate scăpăm de el ! Poate și Diicot începe sa dea drumul la dosarele doctorului Tinel !?

  3. Nu mă mir că au început să curgă mizeriile , acești oameni cu asta se ocupă de-o viață: cu mizerii. Astfel de lucruri ii caracterizează , nu contează absolut nimic în afară de bani si putere. Cine îl cunoaște pe Martin știe foarte bine să facă diferența între ce e jocul murdar făcut de scârbele astea si onoare, demnitate… ” chestiile” astea de care n-au habar contracandidatii! Pocora go home si ai grija de tati cool:))))

  4. Îl cunosc și am lucrat cu d-nu-l Martin . Nu merita tot circul asta . Tinel și POcora au intrat în panica ,vor pierde mandatele și ataca murdar !

  5. Uite asa l-a sapat cretinel pe Martin ca sa-i ia locul in fruntea PNL.Unde penalul blaga l-a instalat fortat contra servicii fiscale cu riscul de a dezmembra partidul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *