Deputatului Marian Neacşu „nici gura nu-i miroase”…!

Distribuie articolul:

* …Nici zgomot de cătuşe n-aude, nici alte soluţii nu vede… frumos trecute pe agenda de lucru a PSD-iştilor care conduc – legislativ şi operativ – Consiliul Local al municipiului-reşedinţă de judeţ.    

…Azi, 23 martie a.c., Guvernul a aprobat o Ordonanţă de urgenţă privind unele măsuri financiare în vederea finalizării proiectelor finanţate din fondurile Uniunii Europene aferente perioadei de programare 2007-2013 şi modificarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare. În baza acestei Ordonanţe, beneficiarii proiectelor – autorităţi locale şi asociaţii de dezvoltare intercomunitară – pot să solicite împrumuturi de trezorerie pentru finanţarea proiectelor.

În ceea ce priveşte proiectul de modernizare a Pieţei Revoluţiei din Slobozia, deşi Primăria s-a implicat cu toate resursele şi a făcut tot ceea era posibil pentru finalizarea la termen, trebuie spus că principala vină aparţine constructorului, care a cauzat întârzierea proiectului şi riscul de depăşire a termenului de finalizare, cu toate că autorităţile centrale şi mai ales cele locale au pus la dispoziţie toate resursele financiare necesare. Eu mi-am respectat promisiunea şi de astăzi administraţia publică locală din Slobozia are posibilitatea să depună cerere pentru un împrumut din trezorerie pentru cofinanţarea proiectului, iar acum depinde numai de constructor, care trebuie să finalizeze lucrările de modernizare din centrul Sloboziei.

Soluţie întru disoluţie…

Marian Neacşu este băiatul deştept (nu „săriţi ca ars” că nu o spunem cu sens peiorativ!) care i-a făcut atât de bine campanie electorală lui Gabi Ionaşcu încât „moldoveanul” a şi ieşit câştigător gabi ionascu si marian neacsudin urne, astfel ajungând „ordonator de credite” peste cea mai mare Primărie şi, pe cale de consecinţă, peste cel mai mare buget din judeţ. Când vine vorba despre abilitatea domnului Neacşu de a se descurca în politică, dar şi când vine vorba despre cine, cu cine, ce, pentru ce, pentru cât şi de unde, oamenii vorbesc despre Marian Neacşu ca despre „tartorul”. Mai ales de când i-a luat locul lui Silvian Ciupercă, fostul preşedinte al PSD. Că doar n-aţi şi uitat cine era Ciupercă! Din postura de şef de campanie, în urmă cu 2-3 mandate, Marian Neacşu şi-a câştigat de „partea” lui toţi „abonaţii” la acest buget, adică firmele cărora PSD-iştii lui le-au dat lucrări care multora li s-au părut supradimensionate, chiar şi financiar-contabil, nu numai ca fizic, aşa cum este PARCAREA din Piaţa Revoluţiei, lucrare despre care deputatul face vorbire, nicidecum ca să acuze, ci doar ca să se scuze! Să se scuze şi, desigur, să propună cetăţenilor o asemenea soluţie la o asemenea penală „disoluţie” a vinovăţiei care curge prin venele PSD-iştilor. Pesedişti care, repet, fiind majoritari, au votat, au decis şi au emis HOTĂRÂRI ALE CONSILIULUI LOCAL, dând astfel girul unor asemenea monstruoase lucră(tu)ri investiţionale care, la o adică, încă din faza de SF (proiect) au ridicat mari semne de întrebare, pe toate palierele analizei pe care, din păcate, n-au făcut-o decât unii, puţini, şi-aceia… jurnalişti de meserie!


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *