Deputatul Gheorghe Tinel ştie ce urmează să facă primarul Cazan

Distribuie articolul:

* Preşedintele PNL Ialomiţa, deputat Gheorghe Tinel a trimis redacţiilor locale un comunicat de presă, după ce a aflat cine şi ce-a zis în cadrul şedinţei Consiliului local al municipiului Urziceni.   

„Liviu Cazan, proaspătul primar interimar de la Urziceni, îşi face de cap pe banii bugetului local. Lucrurile au scăpat de sub control în condiţiile în care administraţia PSD+ALDE a început să atace banul public, iar acest Liviu Cazan se pregăteşte se pare să dea cu subsemnatul, pentru că altfel nu ne putem explica cum proiectul de hotărâre privind aprobarea închirierii unui patinoar pentru sezonul de iarnă costă 30.000 de euro + alte cheltuieli, valoarea reală, în lei, ridicându-se la suma de 1,65 miliarde şi nici cum o banală anexă (un istoric) care se ataşează PUG-ului costă 1,3 miliarde de lei vechi, în condiţiile în care întocmirea Planului Urbanistic General a costat 300 de milioane de lei vechi. Totodată, au fost aprobate de consilierii locali aflaţi la putere şi cheltuielile privind întocmirea strategiei de dezvoltare, cheltuieli care se ridică la fabuloasa sumă de 1,2 miliarde de lei vechi cu TVA. Sunt sume foarte mari, din bugetul local, pe care PSD+ALDE le aprobă cu ochii închişi. Domnule Liviu Cazan fii cu băgare de seamă pentru că eşti doar primar  interimar şi e păcat să dai cu subsemnatul numai pentru că ţi-o cer şefii pe linie de partid pentru a le finanţa campania electorală de la alegerile parlamentare!”

 

 

 

 

 

 


Distribuie articolul:

2 thoughts on “Deputatul Gheorghe Tinel ştie ce urmează să facă primarul Cazan

  1. :)..na..dacă nici Tinel..de la PDL, nu știe de furăciuni…cine să știe? 🙂 Of, vrăjeli de campanie…de la liderul unui partid de hoți și TRĂDĂTORI!! Zdreanța asta, de Tinel..numai rău face partidului, cu genul ăsta de comunicare. Măcar..p-aia, pe Roberta..o apără și-o cauționează Gorghiu, uzând de principii creștinești:)) Dar o să vadă muistul ăsta de Tinel, dacă după scorul de la alegeri va sta la coadă la redistribuiri și după locul lui sigur…de deputat de rahat portocaliu!

  2. Gargaragiul de serviciu mananca iar rahat . Penalul Sava a facut abuz dupa abuz de i-a fost interzis accesul in primarie iar cretinel nici nu a cracnit . Acum face supozitii . Jenant . De aia e la ZERO credibilitate acest politruc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *