Deputata Raluca Dumitrescu – consideraţii şi îndemnuri către tinerii social-democraţi

Distribuie articolul:

“În ajun de Sfânt Nicolae, am fost alături de colegii mei mai tineri la conferința județeană a Tineretului Social Democrat Ialomița.

Dintotdeauna, am susținut rolul tinerilor de a participa activ în viața comunității, prin asumarea responsabilității și a spiritului de echipă, pentru că am încredere în dinamismul lor și pentru că ei sunt, până la urmă prezentul și viitorul acestei țări!

Am fost de acord că numai împreună, tineri și seniori, putem să construim bazele unei strategii de dezvoltare prin tineret și să reușim să promovăm vizibil participarea mai largă a tinerilor la actul decizional prin sprijinirea activă a parteneriatelor între structurile de și pentru tineret și administrația publică centrală și locală!

Tinerii noștri trebuie să fie recunoscuți drept actori-cheie în ceea ce privește consolidarea democrației, consolidarea coeziunii sociale și promovarea valorilor europene, pentru că asta înseamnă să faci parte din cel mai mare partid din România – Partidul Social Democrat!

Stați întotdeauna cu privirea spre viitor, acționați în prezent și învățați din trecut!

Iar noi, astăzi, dacă ne uităm spre viitor, vedem că acesta nu poate să fie decât unul social-democrat!

Felicitări , Florin Dragnea și TSD Ialomița!

TSD este parte a PSD Ialomița, împreună avem o organizație puternică și ne pregătim intens pentru următoarele alegeri, pentru că anul 2024 este unul decisiv pentru viitorul României!

Știu că avem o echipă activă și îmi doresc ca organizația de tineret să devină principalul motor al PSD Ialomița, pentru că, așa cum spun mereu: numai împreună putem să facem mai bine!

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *