Deputata Luminiţa Barcari şi-a depus candidatura pentru şefia Organizaţiei PNL Ialomiţa

Distribuie articolul:

În data de 5 iulie 2021, mi-am depus candidatura pentru conducerea filialei PNL Ialomița, pe care am anunțat-o în cadrul unei conferințe de presă la sediul Partidului Național Liberal. Conferința Județeană a PNL Ialomița va avea loc în data de 16 iulie. Mulțumesc colegilor mei liberali prezenți alături de mine astăzi și, de asemenea, liberalilor care mă susțin în această competiție, aflați în tot județul și cu care mă întâlnesc zi de zi.” notează doamna deputat pe pagina de socializare.

Ce s-ar mai putea spune….

Dincolo de declaraţiile publice, inerente, datele problemei pot face deliciul celor care văd şi dincolo de aparenţe…Doamna Barcari este o „voce” în PNL, chiar şi la nivel central. Fost „General” al Inspectoratului ŞCOLAR Ialomiţa, fost Secretar de Stat-Ministerul Educaţiei şi Cercetări, actualmente deputat, doamna Barcari întruneşte multe dintre calităţile pe care trebuie să le aibă un preşedinte al unei Organizaţii de talie judeţeană. Cu un CV impresionant şi o activitate politică, nu numai  transparentă, dar şi aproape prodigioasă, doamna Barcari este un redutabil contracandidat pentru oricine, nu numai pentru Dragoş Soare.

Pentru cei care nu ştiau, facem cuvenita precizare: da, actualul preşedinte al Organizaţiei PNL Ialomiţa este Dragoş Soare – primarul municipiului Sloboizia. Şi facem această precizare, deoarece credem că motivul pentru care doamna Barcari ar trebui să preia conducerea Organizaţiei îşi găseşte chintesenţa în lipsa de timp a primarului care este Dragoş Soare. Căci, un primar, ca să facă toate câte trebuie, nu mai are timp şi pentru a se pre(a)ocupa de câte toate trebuie făcute în plan politico-organizatoric, nu? Întrebarea fiind una de-a dreptul retorică, mergem mai departe şi mai spunem că doamna Barcari pare să-şi dorească această funcţie.

Cine sunt cei care o susţin?

Sunt liberali cu notorietate, politicieni care o ştiu dinainte de a-l şti pe Dragoş Soare. Căci, trebuie spus că Soare a „răsărit” cu puţină vreme înainte de a deveni primarul municipiului Slobozia, mai mult din cauza faptului că PNL – Organizaţia Slobozia nu avea resursele – nici umane, nu numai financiare! – necesare într-o luptă cu PSD. Nu vorbim despre „blatul” dintre Soare şi Pavel că nu avem (suficiente) dovezi, aşa că ne rezumăm la a spune că, datorită faptului că de „călcâiul lui Ahile” atârna  „piatra de moară” denumită generic „Apa şi Piaţa”, fostul primar nu mai avea cine ştie ce şanse în faţa oricui. 

Revenind la candidatura doamnei Luminiţa Barcari, am mai putea adăuga că însăşi vocaţia/meseria domniei-sale o face să fie de preferat. Profesoară fiind, doamna Barcari are deja priceperea de a insufla în mintea şi-n sufletul oamenilor, în speţă ale liberalilor, toate „ingredientele” necesare unei activităţi politico-organizatorice care să-i menţină în fruntea preferinţelor electoratului. Şi, la o adică, asta este ceea ce contează: să convingi „masele largi populare” că PNL vrea binele Poporului, dar şi că poate face acest bine! Această ştire nefiind una de tip publicitate electorală, trataţi-o ca pe o simplă părere care, conturată, poate deveni o certitudine! 


Distribuie articolul:

5 thoughts on “Deputata Luminiţa Barcari şi-a depus candidatura pentru şefia Organizaţiei PNL Ialomiţa

 1. Doamna a divorțat, sau nu?! Ea în ce gașcă se află?! A lui Orban, sau a lui Cîțu?! E bine de știut după atâtea trădări, gen Anisie, Turcan și … însuși nevrednicul Cîțu, un neica-nimeni până la Orban.
  Eu, oricât de mult l-aș detesta pe Ludovic Orban, n-aș putea să accept mizeria de la „alegerile” din sectorul patru, deci, Cîțu și javrele care-l înconjoară ar trebui trimiși URGENT la LADA DE GUNOI A ISTORIEI, așa cum susținea nu de mult una dintre jagardelele „Cîtiste”.

 2. Duamna are un cv impresionant în mintea autorului articolului care ori nu știe să citească ori s-a uitat prea mult la antena 3 și s-a molipsit de pupat in fund.
  Duamna asta a terminat conform cv-ului o școală de subingineri la politehnică ulterior după revoluție terminând o școală normală.
  A fost „profesor” din 89 până prin 2006 după aceea inspector școlar sau tot felul de funcții pe la stat doar numite politic deci calitate profesionala 0!
  Și-a trecut în cv tot felul de cursuri încheiate cu diploma de participare de a impresionat până și un umil redactor de ziar de provincie.

  Si

  1. Domnule Gabriel Dragomir. Şi? Vă ofticaţi? Dacă şi ziarul Ştirea „pupă-n fund”, înseamnă că de-ai matale rămân lipiţi ca ventuzele! ARHIVA ziarului stă mărturie că, ÎN REPETATE RÂNDURI, am criticat PD-L/PNL, Ialomiţa, în special! N-ai dumneata fire de păr albe-n cap câte articole NEFAVORABILE/CRITICE am scris noi despre liberal-democraţi. Faptul că NU VREŢI să vedeţi şi istoricul site-ului, demonstrează doar că sunteţi un om „mic” care se crede mare la STAT…! Tocmai DE ACEEA o să vă trimitem la lada de gunoi în care strângem impertinentele comentarii. Că puteaţi să vă spuneţi părerea şi fără să jigniţi, mai ales autorul, nu? Sau nu sunteţi în stare decât să scuipaţi golăneşte? Înttrebarea este, desigur, retorică. Aşa că duceţi-vă…!

    1. Măi, orăşanule, ţi-e bine? „Omul şi-a spus părerea”, zici? Omul (?) ne-a jignit doar pentru că am prezentat o informaţie. Dacă el are dreptul la părere, noi, gazetarii, de ce n-am avea? Dacă ar fi să îţi răspundem obraznic, ţi-am zice aşa: Nu suntem ANGAJAŢII tăi, măi…! Nici ai cititorilor, măi….! Suntem SRL, măi…! Prin urmare, atâta vreme cât nu ne dai tu salariile, du-te …şi emană (din puţul gândirii) pretenţiile astea în altă parte! Deontologie avem „cât cuprinde”, desigur! Dar, asta nu înseamnă să ne lăsăm jigniţi, măi…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *