Deputata Luminiţa Barcari intră în campania pentru Primăria municipiului Feteşti

Distribuie articolul:

Biroul Politic Județean a PNL Ialomița a validat-o în unanimitate pe deputata Luminița Barcari pentru a candida la funcția de primar al municipiului Fetești.

Alături de domnia sa, pe lista consilierilor locali se află specialiști din diverse domenii de activitate, precum ingineri, medici, profesori, economiști, oameni care se bucură de respectul comunității și care în carierele lor au performat și au dus numele municipiului Fetești dincolo de granițele județului.

„Nominalizarea mea de către Biroul Politic Județean pentru a candida la Primăria municipiului Fetești mă onorează, dar, în același timp, simt o imensă responsabilitate. Am o vastă experiență managerială în domeniul educației, am condus un liceu, destinele învățământului ialomițean, am fost secretar de stat în Ministerul Educației și iată, acum vin din Parlamentul României la mine acasă, în Fetești, pentru a mă pune în slujba oamenilor alături de care trăiesc, pe care îi respect și pentru binele cărora doresc să pun la dispoziție toată experiența mea profesională.

Sunt om de echipă, întotdeauna mi-a plăcut să lucrez alături de oameni competenți, cu aceleași idealuri, pe care să-i motivez să construim un oraș mai curat, mai sigur și în care copiii noștri să găsească oportunități pentru a se întoarce acasă după studii, să-și clădească o carieră de succes aici, în Fetești.”, a declarat candidatul PNL la Primăria Fetești, deputata Luminița Barcari.

Potrivit acesteia, în perioada imediat următoare, PNL Fetești va da publicității lista completă a candidaților la funcția de consilier local și programul cu care liberalii se vor prezenta în fața feteștenilor. Printre prioritățile Luminiței Barcari se numără dezvoltarea infrastructurii în toate zonele orașului, folosirea la potențial maxim a fondurilor europene pentru dezvoltarea localității, atragerea de investitori pentru crearea de locuri de muncă, reabilitarea și modernizarea tuturor școlilor din localitate, curățenia orașului, dar și măsuri de protecție socială suplimentară pentru bătrâni și copii.

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *