Dacă vrei, şi tu poţi deveni POLIȚIST!

Distribuie articolul:

În luna ianuarie 2018 va avea loc un nou concurs de admitere la școlile de poliție Câmpina și Cluj-Napoca. Tematica și bibliografia au fost postate pe Politie Scoalasite-ul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, la secțiunea Carieră.

Înscrierile se fac până pe 5 decembrie 2017   la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul candidaților. În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor de această dată este de 1 an. Sunt scoase la concurs 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la școala din Câmpina și 300 de locuri (dintre care 6 sunt politie admitere 1locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități) la școala din Cluj-Napoca.

Până pe 5 decembrie, toți cei interesați se pot înscrie la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia. Puteți găsi toate condițiile pe care trebuie să le îndepliniți, tematica, bibiografia,  actele necesare la înscriere și alte informați utile aici: https://il.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant .

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.