Da’ autorizaţie ai, domn’ Cornel?

Distribuie articolul:

* Da’ concesiunea? Cât e concesiunea? Da’ incompatibilitatea ta, mai e sau nu mai e? În atenţia A.N.I, vreau să zic! Da’ conflictul de interese?

cornel vasile altaClubul Tineretului – un domeniu public transformat în moşie. Moşia aparţine Fundaţiei pentru tineret Ialomiţa (o fi una şi-aceeaşi cu vestita „Ialomiţa 2000”?), cea condusă de PSD, prin grija logofătului Cornel Vasile – directorul Gărzii de Mediu Ialomiţa.
Despre tertipurile prin care şi acest edificiu (care, până în 1989 a aparţinut UTC) a încăput pe mâna PSD-iştilor, atâta am tot scris, că mi s-a şi făcut silă! Sila îşi are izvorul în viscerele aţâţate, ori de câte ori aud despre cât de profitabilă este această locaţie, atât pentru PSD-istul Cornel Vasile, cât şi pentru gaşca de „băieţi deştepţi” care mişună în jurul conducerii PSD, mai dihai ca muştele atrase de-un rahat urât mirositor. Nu, aceste cuvinte nu sunt mai murdare decât mizerabilele lor fapte! Aşa că, fără a avea de ce mă jena pentru asemenea limbaj, intru abrupt în aducerea în prim-planul opiniei publice a altei stări de fapt „made” în Primăria Slobozia via Clubul Tineretului.
Zilele trecute, pe terenul din faţa acestei clădiri câţiva muncitori Clubul Tineretuluispărgeau podeaua pe care, de-atâtea şi-atâtea veri funcţionează o terasă. Deşi ştim că nicăieri în lumea civilizată, aşa ceva n-ar fi permis pe domeniul public, nu discutăm astăzi despre controversele funcţionării până spre dimineaţă, a unor astfel de terase! Azi, doar ne întrebăm dacă pentru oarece alte amenajări exterioare, Fundaţia păstorită de (b)oierul Vasile are Autorizaţie de construcţie? Dacă are, atunci o să ne întrebăm de ce i-a dat Stoica voie să demoleze şi, eventual, să construiască pe un teren care, conform documentelor oficiale, NU aparţine Fundaţiei pentru Tineret Ialomiţa, ci „face parte din patrimoniul municipiului Slobozia”. Despre concesionarea „la preţ de preţ” a terenului de sport ale cărui două amărâte de tribune – şi-atât! – au fost cumpărate, pe-un preţ de nimic, de către un om de afaceri care a fost pe-aceeaşi lungime de undă cu DGFP Ialomiţa, vorbim altădată, după ce ne mai lămurim!
cornel vasilePână atunci, amintindu-ne de cearta dintre Cornel Vasile şi ex-primarul Gabi Ionaşcu, ceartă iscată şi din motivul terenului de sub, şi dimprejurul Clubului Tineretului, şi mizând pe faptul că veţi dori să revedeţi filmuleţul vă reamintesc şi adresa site-ului ziarului nostru: www.ziarulstirea.ro. Daţi click pe video şi-alegeţi să vă documentaţi întru înţelegerea pe deplin a acuzaţiilor pe care Ionaşcu i le arunca în obraz lui Cornel Vasile. Şi, în completare, aduceţi-vă aminte şi despre hectarele ale de teren situate în extravilan şi care, graţie lui Ionaşcu şi consilierilor PSD, au fost introduse în intravilanul municipiului, pe motiv că acolo va construi nea Cornel nu ştiu ce cartier, în avantajul financiar şi al bugetului local. Ştiind că printre firmele controlate de Cornel Vasile se numără şi Salubritate Comunală SRL Slobozia şi Euroinvest SRL Slobozia, normal că mi se pare că e o, măcar imorală dacă nu ilegală această „afacere de afacere” din ograda unui funcţionar public!

(I.G.)


Distribuie articolul:

3 thoughts on “Da’ autorizaţie ai, domn’ Cornel?

  1. Se pare ca dom’primar Stoica et comp. n-au inteles nimic din actuala postura zabrelita a tovarasului de partid, Ciuperca. Nu m-ar mira ca intr-o buna zi sa-i vedem pe amandoi participand efectiv(cu lopata) la finalizarea investitiei din centrul Sloboziei, stiut fiind faptul ca iesirea la munca aduce micsorarea stagiului de detentie pt cei adapostiti la „mititica”..

    1. Ei nu vor ieşi la lopată, fiind băieţi deştepţi, culţi. Pentru micşorarea pedepsei, ei vor scrie cărţi cu multe volume, ha, ha, ha!

  2. NU.I TREBUIE AUTORIZATIE LUI CORNEL , TERASA ESTE A LUI CHIFTEA……DECI LUI II TREBUIE AUTORIZATIE , DAR SE PARE CA LA GENUL ASTA DE PERSOANE NU E OBLIGATORIU NIMIC….SE DESCURCA EL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *