Cupa Expur – Tenis Con Slobozia – o primă ediţie spectaculoasă

Distribuie articolul:

După 7 luni de pandemie, când oamenii şi, în special, tinerii, simţeau mai mult ca oricând nevoia de a sta în aer liber, împătimiţii sportului şi-au făcut curaj şi au organizat chiar nouă  acţiune, un turneu. În colaborare cu Direcţia Judeţeană de Sport Ialomiţa, şi-având drept sponsor principal o firmă binecunoscută, cei înscrişi pentru a-şi prezenta în faţa publicului talentul în mânuirea rachetei de tenis, au făcut un frumos spectacol, fiecare, dar şi împreună. Publicul a fost destul de numeros, mai ales dacă ţinem cont de conjunctura socială şi de restricţiile sanitare impuse de legi şi ordonanţe. În competiţie s-au înscris copii pe categorii de vârstă : 10 – 12 – 14 -16 ani (masculin şi feminin).

Număr total de participanţi : 83

Participanţii nu au fost numai din Slobozia, Ialomiţa, ci şi din Brăila; Galaţi; Bucureşti; Constanţa; Tîrgu-Jiu; Buzău.

Organizatorii, sponsorii şi toţi cei care iubesc acest sport, au simţit fiorul patriotismului local atunci când, la categoria de 10 ani masculin, Munteanu Călin, sportiv legitimat la CSS Slobozia a reuşit să ocupe locul I, iar munca domnului profesor Savu Ion (CSS SLOBOZIA) a trimis pe tabloul principal, 5 sportive din Slobozia legitimate la acelaşi club : Dogaru Maria, Dedu Andreea, Savu Maria, Zaharia Maria, Răşcanu Maria. Finala a aparţinut participanţilor din Slobozia, reprezentată de Dogaru Maria şi Savu Maria, victoria fiind de partea Mariei Dogaru.

„Un beneficiu pentru tenisul Ialomiţean, o primă colaborare între clubul nostru şi firma Expur, ne aduce la startul competiţiei un număr destul de mare de sportivi. Considerăm că astfel de evenimente sunt extrem de benefice pentru copiii legitimaţi la cluburile din Slobozia, dându-le ocazia să îşi extindă agenda de competiţii şi să le ridice nivelul de performanţă. În ciuda situaţiei actuale reuşim să ne adaptăm noilor condiţii şi să duceam la un bun final acest eveniment. Dorim să le mulţumim celor implicaţi din compania Expur pentru susţinere şi colaborare” a declarat Alexandru Ştefan – Manager Evenimente – Tenis Con, rugat să comenteze această nouă competiţie. Ce ar mai fi de spus? Multe ar mai fi de spus, atât despre truda sportivilor, cât şi despre priceperea managarială a celor care, de ani de zile, se străduiesc să susţină acest Club sportiv.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *