Constănţenii trebuie să ştie ce zic cei ce tot meşteresc la străzi…

Distribuie articolul:

  • Dintr-un Comunicat de presă remis ziarului Ştirea, am aflat că ” pentru creșterea operativității și diminuarea disconfortului creat cetățenilor, reparația străzilor din Municipiul Constanța se realizează cu utilaje de ultimă generație

SC Confort Urban SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Constanța, a pus în funcțiune o autospecială destinată reparațiilor la nivelul părții carosabile. Este vorba de un utilaj dotat cu un termocontainer cu ajutorul căruia se vor realiza reparații punctuale apărute la nivelul stratului de uzură.  Noul utilaj permite creșterea calității lucrărilor de reparații. Utilajul păstrează asfaltul la temperaturi optime de lucru pe o perioadă îndelungată.
Orice deteriorare a carosabilului din oraș, precum și problemele apărute în trafic în urma unor accidente sau calamități naturale pot fi semnalate la următoarele numere de telefon:
Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055;
Dispecerat SC Confort Urban SRL – 0241/966.
De asemenea, este disponibilă aplicația „Sesizări Constanța”, care poate fi descărcată gratuit atât din Google Play cât și din AppStore.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *