Comuna Munteni-Buzău – bază sportivă de 4,5 miliarde de lei vechi

Distribuie articolul:

 

Asociaţia „Grupul de Acţiune Locală Ialomiţa Centrală Balaciu — Căzăneşti — Reviga“ (GAL) a luat fiinţă în anul 2007, membrii fondatori fiind Consiliile locale din 12 localităţi: Andrăşeşti, Balaciu, Ciochina, Căzăneşti, Cocora, Colelia, Grindu, Munteni-Buzău, Reviga, Sălcioara, Sărăţeni şi Sfîntu Gheorghe, precum şi agenţii economici de pe raza acestor localităţi. În anul 2010 au aderat la acest GAL şi localităţile Miloşeşti, Griviţa, Traian, Gheorghe Doja şi Roşiori (comuna Roşiori aparţine de judeţul Brăila).

În iunie 2011, Asociaţia a fost selectată de către Autoritate de Management pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), în vederea autorizării, iar in ianuarie 2012 a fost întocmit contractul de finanţare pentru funcţionarea „Grupului de Acţiune Locală Ialomiţa Centrală Balaciu — Căzăneşti — Reviga”. Fiindcă G.A.L este o structură aflată la (înde)mâna, nu numai a unor primari şi a domnului Potor – reprezentantul acestei ONG, ci şi a  preşedintelui Ciupercă, unele comune deja au accesat fonduri europene (şi) pe acest „front” al diverselor programe cuprinzând felurite proiecte finanţate de filotima Uniune Europeană…Printre nu foarte multele proiecte se numără şi proiectul depus de Unitatea Administrativ-Teritorială (UAT) Munteni-Buăză, judeţul Ialomiţa. Comuna care, până la alegerile de anul trecut s-a aflat pe mâna primarului Soare, are în patrimoniu o sală de sport modernă dată în folosinţă în anul 2008, sală construită printr-un program Phare. Dar, dacă se poate şi o bază sportivă, doar nu era să se opună actualul primar, nu? Aşa că, de data aceasta, pe Măsura 413-322 care, chipurile, vizează „renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor…” iată că fix 98.984 euro stau să fie cheltuiţi pe ce-o să fie acolo…Cine şi pe câţi bani a întocmit documentaţia, SF-ul, cine şi ce lucrări de investiţii va executa acolo, rămâne să aflăm şi să vă comunicăm. Nu de alta, dar multora li se pare că, în situaţie de criză financiar-economico-socială, prea se cheltuiesc mulţi bani pe activitatea sportivă, domnule Potor!

IONICA GHINEA       


Distribuie articolul:

6 thoughts on “Comuna Munteni-Buzău – bază sportivă de 4,5 miliarde de lei vechi

  1. Tineti-o tot asa. Va apreciem! Santeti un f.important vector de informare privind abuzurile din ,,epoca” suspendatului/locatarului/guvernatorului-numit la Cotroceni, care-i place sa se numeasca SEFUL statului.

  2. Cât oi fi eu de uselist, nu absurd, hai, totuşi, să nu dăm vina pe Băsescu şi pentru matrapazlâcurile de prin toate coclaurile „guvernate” de baronii roşii şi negri-n cerul gurii. Că „Ştirea” ne aduce ştirea, asta e menirea ei, d-le Petrescu, dacă ăsta ţi-o fi numele.

  3. @Iulian Petrescu: care abuzuri? Vezi ca despre un hot patentat ca Varanul, membru al triadei usl-ase, alaturi de ponta plagiatorul si crin cel cu privirea fixa, apar tot mai multe informatii! Asadar: omul de afaceri Dan Voiculescu ar putea fi cercetat de procurorii anticorupţie într-un nou dosar sub acuzaţia de şantaj. Potrivit unor surse judiciare Voiculescu a fost dat pe mâna procurorilor de către Nelu Iordache, iar dosarul este în faza actelor premergătoare, astfel că cercetările sunt în faza incipientă, nefiind pusă încă sub acuzare vreo persoană.

  4. Băi Mike…tu n-ai linişte? Termină omule că devii greţos rău….sau zi ne cu poşta şi sarea…că n-a mai luat-o varanul,i-o lăsă lui Băşescu şi pdlului şi-o poştiră ăştia de nu mai merge peticită)))Dacă nu încetezi…pa coabitare….şi-ţi zic şi vorba aia…..maimuţă pdlistă care eşti cu botul portocaliu şi băsu roşu)))

  5. Porc de caine psd autointitulat ,,Danut”, nu-ti place adevarul?… Vrei sa spui ca sunt probleme la Posta Romana desi de peste un an usl se ,,ocupa” de bunul mers al ei? Care-i taina cu sarea, regia de stat respectiva nu-i manageriata bine de usl? Mincinosi, hoti, prosti = usl-asi! Nenorocitilor care distrugeti viitorul RO, chiar credeti ca mai merge ,,placa” cu Basescu? MINCINOSILOR!

  6. @Mike Măi maimută,nu vezi că joci în Prâslea cel băsit şi portocalele stricate?)))Tu crezi că dacă nu-s „BREAKING NEWS”uri cu portocaliii în faţa DNAului poţi zice că n-au mâncat usturoi şi nu le miroase gura? Tu mănânci rahat degeaba pe siteuri….cel puţin pe siteul şsta nu văd sa fie cititori dobitoci…ce ş-ar putea schimba convingerile citindu-ţi textele propagandistice…Da’ tu scrie DOBITOCULe…scrie orice…să-ţi câştigi un ban muncit de la cei ce ne furară)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *