Colegiul Medicilor din Ialomiţa – altă componenţă. Poate şi altfel de activitate

Distribuie articolul:

* Colegiul este al medicilor PENTRU medici ? Pare că da! Unii cetăţeni trăiesc cu nădejdea că acest Colegiu are interes(e) şi pentru pacienţii care au a se plânge (şi) de medici…

Ani de-a rândul doctorul Olaru a fost „boier Bibescu” peste acest Colegiu. După ce Olaru a fost înlăturat, doctorul Mihai Lungu i-a luat locul lui Olaru. Interimar fiind, şi-acesta a fost înlocuit. În perioada 13-14 Martie 2016, la Colegiul Medicilor Ialomiţa s-au desfăşurat alegeri pentru desemnarea reprezentanţilor în Adunarea Generală a Colegiului Medicilor din România, pentru alegerea Consiliului de conducere al Colegiului Medicilor Ialomiţa şi a Comisiei de Cenzori. S-au prezentat la vot un număr de 196 de medici din totalul de 300 medici cu drept de vot ai C.M.I
În urma validării rezultatelor de către Comisia Electorala Centrală, a avut loc învestirea noii echipe de conducere a Colegiului de către Comisia Electorală Locală Ialomiţa.
Dintr-un Comunicat de presă aflăm că în urma acestui eveniment a avut loc şi prima şedinţă a Consiliului Judeţean a Colegiului, în care a fost ales Biroul Executiv, cu următoarea componenţă:
Preşedinte : dr. POGOREVICI Victor;
Secretar : dr. MARINESCU Iolanda;
Vicepreşedinte : dr. ALEXANDRESCU Dan Octavian;
Vicepreşedinte : dr. MĂCIUCĂ Silvia Paula;
Vicepreşedinte : dr. DOBRE Florin Cristian;
Totodată a fost ales şi reprezentantul Colegiului Medicilor Ialomiţa în CMI sef
Consiliul Naţional al Colegiului Medicilor din România, în persoana
d-lui doctor ALEXANDRESCU Dan Octavian, medic chirurg la Spitalul
Municipal Urziceni.
Dacă vă întrebaţi de ce trebuie să aibă Colegiul Medicilor 3 (trei) vicepreşedinţi, un răspuns ar putea consta în necesitatea unor păreri diferite şi voturi pe măsură, în ceea ce priveşte culpa medicală, malpraxisul de care chiar şi dacă nu se plâng foarte mulţi pacienţi, tot este un mare semn de întrebare.
Deschidem o paranteză, cât să spunem că dacă ar fi să avem şi noi o întrebare (sigur că retorică!) aceea ar fi : de ce are Colegiul Medicilor un Birou de presă dacă dinspre musiu Burunov nu am primit niciodată (până azi) nici un comunicat? Că n-am primit nici un comunicat, nici n-ar fi aşa mare pagubă-n ciuperci. Dar, trebuie să vă spunem că deşi nu transpare nimic dinspre Colegiul Medicilor, purtătorul de vorbe al acestei structuri profesionale a depus împotriva noastră o plângere penală la Poliţie, pe motiv că un postac pe site-ul ziarului s-ar fi semnat cu numele lui…Că, de! Când te crezi ditamai „jmecherul” care te-nvârţi pe lângă medici…chiar începi să crezi că eşti şi tu cineva!
Închidem paranteza şi mergem mai departe spunându-vă că noul Consiliul Judeţean al Colegiului Medicilor Ialomiţa mai are în componenţă, pe lângă cei care formează Biroul Executiv, mulţi alţi medici mai mult sau mai puţin cunoscuţi, după cum urmează:
1. Dr. POGOREVICI Victor;
2. Dr. MARINESCU Iolanda;
3. Dr. APOSTOIU Adrian;
4. Dr. LUNGU Mihail-Petru;
5. Dr. ALEXANDRESCU Octavian- Dan;
6. Dr. GROSU Monica;
7. Dr. MĂCIUCĂ Silvia;
8. Dr. DOBRE Florin- Cristian;
9. Dr. RIZESCU Horia;
10. Dr. MITRESCU Mădălina;
11. Dr. TĂNASE Antoneta.
De precizat că reprezentanţii în Adunarea Generală :
1. Dr. ALEXANDRESCU Octavian- Dan;
2. Dr. GROSU Monica;
3. Dr. PETRESCU Mihai- Radu
Ce (ne)reuşite au avut în perioada mandatului medicii care au făcut parte din vechiul Colegiu, este posibil să se fi prezentat în cadrul întâlnirii care a stabilit acest nou Colegiu. Dar, cum spuneam, cu Nicu Burunov la pupitrul mediatizării (in)activităţii, relaţia cu presa pare a fi nici măcar „cordială” ca aceea dintre medici şi pacienţi.


Distribuie articolul:

8 thoughts on “Colegiul Medicilor din Ialomiţa – altă componenţă. Poate şi altfel de activitate

 1. Drept la replica
  Distinsa doamna,tin sa va precizez ca va aflati intr-o grava eroare-de logica si de ortografie(indraznesc sa rimeze cu jmecherie-dupa cum va permiteti sa emiteti judecati de valoare…).Partea introductiva a acestui articol este copy-paste de pe comunicatul de presa pe care vi l-am trimis, FAPT pe care il recunoasteti, dar va contraziceti ca nu ati primit niciodata ” NICI UN „comunicat…Va atrag atentia ca ati folosit formularea din comunicatul remis si altor publicatii,lucru usor de verificat..As indrazni, cu „JMECHERIE”sa va rog sa consultati dictionarul pentru scrierea corecta a unor cuvinte,precum-nici un…si formulari ilogice,de genul,citez-„relatia cu presa pare a fi nici macar cordiala ca aceea dintre medici si pacienti”.VA ATENTIONEZ CA AM RECLAMAT LA POLITIE INADVERTENTELE SI NENOROCIRILE PERMISE IN PAGINILE ACESTUI ASA-ZIS ZIAR, DAR ASTA NU-MI CREEAZA OBLIGATIA SA VA FURNIZEZ STIRI.UN BUN ZIARIST SI LE PROCURA, CU JMECHERIE SI NU DOAR PENTRU SCANDAL.STIU CA NU VETI PUBLICA ACEST COMMENT, PENTRU CA ,DESI DREPTUL LA REPLICA E UN DREPT LEGAL,O SA -MI INVOCATI DIN NOU STATUTUL DVS DE PROPRIETAR AL ZIARULUI..PROBABIL CA NR DE PROCESE CARE VA SUNT INTENTATE E IN SCADERE-SAU CADERE LIBERA…SI INCERCATI SA ATRAGETI ATENTIA CITITORILOR PRIN JIGNIRI, LIMBAJ DE MAHALA SI NICIDECUM PRIN PROFESIONALISM .DORESC SUBIECTE PLACUTE(SI PERSONALE) SI SA AVETI CAT MAI PUTINA NEVOIE DE MEDICI!(SI IMPLICIT,CAT MAI PUTINA GRIJA LA ADRESA DOMNIILOR LOR)

  1. Domnule Burunov, vezi-ţi de aparatul dumitale de fotografiat şi de postul în care ai intrat prin concurs, doar că era un concurs de…împrejurări!
   Aşadar, ai tupeul să-mi replici că am preluat comunicatul şi, mai mult, să-mi precizezi că nu ai obligaţia de a-mi furniza ştiri? Păi, ce-ai comunicat tu este o înşiruire de nume prezentată într-o „dare de seamă” succintă, pe care ai transmis-o DEOARECE eşti plătit pentru asta, din bani publici, adică şi din banii mei, stimabile! Iar toate celelalte elucubraţii, nu le bag în seamă, deoarece Poliţia ţi-a respins plângerea, pe motiv că e…nejustificată! Cât priveşte cum scriu eu „niciun/nici un „, zic că mai bine citeşte DEX, ediţia adăugită…Şi pentru că vezi probabile greşeli în cele scrise de mine, n-am cum să nu urmăresc posibile greşeli săvârşite de tine, ca responsabil în ceea ce priveşte relaţia cu presa. Ai mizat prea mult pe faptul că, din cauza altor subiecte cu-adevărat stringente, NU AM AVUT TIMP să scriu despre Colegiul Medicilor din spatele cărora te dai tu mare şi-ţi permiţi a-mi transmite că nu ai obligaţia să-mi furnizezi ştiri…!!! Când, în fapt, asta trebuie să faci: SĂ RESPECŢI prevederile legii 544 şi ale legii 52, măi…dragă!!!
   P.S. Cât te rog, ia aminte şi NU te mai forţa la neuronul care-ţi joacă neîncorsetat de obligaţiile stipulate în FIŞA POSTULUI, ca…să-mi replici, că nu mai pupi aprobare la postare. Ca să fac şi eu o rimă, taman cum te-ai trezit tu făcând în timp ce te dădeai „jmecher” :)))))

 2. dict from dictionary…

  https://www.cmb.ro/stire.php?id=1673

  un anunt interesant… 2015, vor urma si cele din anii anteriori!

  sa vedem cine sta cu dictionarul …unde?

  Va invitam la Conferinta Regionala ‘Zile Medicale Ialomitene’ Amara 2015 care va fi programata in perioada 07- 09 Mai 2015.

  Vor fi intre 14 si 18 credite EMC, iar daca pregatiti o lucrare de minim 10 slide uri in Power Point va oferim 28 s-au 36 de credite EMC ‘superioare’.

  Taxa de inscriere fiind doar 100 lei.

  Beneficiati si de primirea calduroasa de la Hotel Ialomita din statiunea Amara, spa si Complex Laguna.

  Puteti vizita saitul de prezentare al hotelului.

  Pentru mai multe detalii nu ne deranjati daca sunati la nr. 0722 725172.

  Cu stima,

  Cons. Nicolae BURUNOV
  Manager Operatiuni

  https://www.cmb.ro/stire.php?id=1673

  1. CONSILIER Burunov, potoleşte-te căci te-ai penibilizat destul!!! Nu-mi mai transmite nimic că ÎŢI PRIOMIT că voi vizita eu Colegiul Medicilor, în calitate de jurnalist şi director al acestui ziar! NU AICI TREBUIE să-mi transmiţi dumneata mie invitaţiile pentru PRESĂ. Cu-atât mai puţin, NU TREBUIE să te tot stropşeşti la mine cu fraze „răcoritoare” ca aceea privind dicţionarul…!!!

 3. Dacă doriți informații REALE despre acest „burnov” din așanumitul „colegiu medicilor” Ialomița, aservit mafiei locale, și despre mafia din sănătate, (angajatori/’arendasi” acreditați de către DSP-Ialomița), contactați-mă!
  Dr. Matei Gh. Vasile, fost medic-angajat la Centrul medical FRANCINE S.R.L.REVIGA timp de 3 ani.
  Am semnalat abuzurile și neregulile din sistem inclusiv prefectului, DSP-IALOMITA și CJASS-Ialomița. Degeaba.
  Nu au fost luate în considerare.
  Ialomița este cel mai corupt județ din Romania!
  De aceea l-am părăsit definitiv.

  Cu stima
  Dr.Matei Gh. Vasile
  E mail: dr_matei@yahoo.com

  1. dar cine doreste informatii despre tine, d le doctor, de unde le poate afla???ai circulat prin toata tara si n ai un loc stabil nici pana la 70 de ani…alba, suceava, vaslui, ialomita si tot cauti a te angaja..pe olx
   https://www.olx.ro/oferta/caut-a-ma-angaja-ID7HDOw.html
   om fi noi in penurie de doctori in ialomita asta, dar pe tine nu te vrea nici un pacient cum nu te a vrut toata cariera ta…ia lasa ne cu anunturile tale de reparatii calculatoare prestate de fiu tu la cocora fara s aplateasca impozit la stat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *