Ce (mai) păzeşte Primăria?

Distribuie articolul:

Ştiaţi că Primăria, cea condusă de primarul care este Adrian Mocioniu cheltuieşte bani „frumoşi” pentru a asigura SERVICII DE PAZĂ, INTERVENŢIE RAPIDĂ ŞI DISPECERAT 24/24 ore, a obiectivului Uzina de Apă CHICIU – CĂLĂRAŞI? Noi, recunoaştem, nu ştiam! Şi nici acum nu ştim despre care obiectiv este vorba?

Oricum, şi de-ar fi vorba despre Uzina de Apă „de pe deal, de lângă Combinat”, tot am găsi de cuviinţă să vă spunem că paza ei ne costă cel puţin 103.524 lei, preţul ofertat de firma agreată de conducerea de partid şi de stat a municipiului, ofertă care a fost contestată de firma care „a rămas cu buza umflată” , cum se spune… Nu ne interesează prea mult motivaţia Contestaţiei. Totuşi, nu strică să reţinem că firma reclamantă a scris negru pe alb că „ …declararea respinsă a ofertei depuse este ilegală şi profund anticoncurenţială, cu încălcarea flagrantă a priPazancipiilor transparenţei (…), cu-atât mai mult cu cât ofarta financiară este cea mai mică (…) tariful ofertantului câştigător este 130.524 lei, situaţie în care preţul ofertat de noi este 108.624 lei”.

După cum vedeţi şi dumneavoastră, diferenţa de bani, fără TVA, este una de-a dreptul consistentă. Şi, tot din contestaţia depusă la Primăria Slobozia am mai aflat că firma declarată câştigătoare este SC R&S GUARD SECURITY SRL, o firmă care, cică, a „luat în calcul salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată, de 2.080 lei”. Pe cale de consecinţă a respingerii ofertei, firma care se consideră „vătămată”, nu numai că solicită anularea procedurii şi, desigur, reluarea procedurii de achiziţie pentru „Servicii de pază, dar, cică, ar putea cere chiar BUGET despăgubiri… Ce-o mai fi. Vom vedea! Până atunci, o să ne interesăm despre locul obiectivului strategic denumit Uzina de Apă CHICIU – CĂLĂRAŞI …

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *