Carrefour – NOU magazin şi la Slobozia

Distribuie articolul:

* Carrefour România continuă extinderea lanțului Supeco și deschide un nou magazin în Slobozia, în incinta noului centru comercial Park Plaza, ajungând la o rețea națională de 27 de magazine ale formatului de discounter.

Magazinele Supeco oferă cele mai bune prețuri și propun oferte avantajoase pentru cumpărăturile zilnice, cu aproximativ jumătate din articole la costuri reduse pentru achizițiile în volume mari. Noul magazin aduce într-un spațiu de 1.500 mp o selecție de 5.500 de produse, inclusiv de la producători români, regionali și ultralocali precum Avicola Slobozia, producător de carne de pasăre.

„Și de data aceasta, le oferim clienților cele mai bune opțiuni atunci când vine vorba de cumpărăturile zilnice. Magazinele Supeco oferă produse la costuri cu până la 30% sub media pieței și extra reduceri la cel puțin două articole cumpărate. Într-un context în care tot mai mulți consumatori acordă atenție în planificarea bugetelor, Supeco aduce fiecăruia beneficiul prețurilor accesibile, în fiecare zi, asigurându-se totodată de calitatea produselor” – declară Silviu Diaconu, Director Supeco.

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.