Campaniei de educație rutieră „Verde la educație pentru circulație”

Distribuie articolul:

 *  Peste 100 de copii şi părinţi au participat, sâmbătă, 24 septembrie a.c.,  la un curs de educație rutieră, susținut de Poliția Română. Copiii au avut ocazia să învețe cum pot deveni pietoni exemplari.

La data de 24 septembrie a.c., la nivel național, Poliția Româna a organizat cea de a patra ediție a campaniei de educație rutieră  „Verde la educație politie circulatiepentru circulație”.

Copiii cu vârste între 4 și 10 ani au fost invitați să participe, în sectoarele special amenajate din parcările magazinelor Lidl de pe raza judeţului Ialomiţa, societate parteneră în proiect, pentru a învăța de la polițiști cum pot deveni pietoni exemplari. Alături de părinți, cei mici au aflat de la polițiști ce reguli de circulație trebuie să respecte pe drumul către școală, locul de joacă sau către casă, inclusiv semnificația semnelor de circulație. În cadrul activităților desfășurate au fost organizate orășele miniaturale, unde copiii au aplicat cele învățate de la polițiști, pentru a demonstra că pot deveni pietoni responsabili. Cei mai tineri participanţi la circulatie IPJ trafic au fost răsplătiți cu premii și cu materiale informative privind regulile de circulație.

Conștientizarea de către copii și părinți a importanței cunoașterii și respectării regulilor de circulație rutieră este un factor important, care contribuie, pe termen lung, la scăderea numărului de accidente rutiere


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *