Campanie RAJA: alege factura electronică, protejează mediul înconjurător

Distribuie articolul:

RAJA S.A. încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este şi ea o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă cu mediul.

Factura electronică este legală, are valoare fiscală și reprezintă o alternativă mai eficientă a facturii tipărite. Aceasta este transmisă pe adresa de e-mail, în momentul emiterii, dar poate fi regăsită cu ușurință și în contul de client RAJA (accesibil de pe orice desktop sau prin aplicația de mobil), unde se poate face vizualizarea tuturor facturilor din ultimele 12 luni.

În consecință, în era digitalizării, de ce să ne mai încărcăm cu hârtii inutile, când putem avea tot ceea ne trebuie la un clic distanță?

Beneficiile sunt multiple: abonatul are acces la factură imediat ce a fost emisă, o poate vizualiza în orice moment, indiferent de locația sa, și de oricâte ori dorește, cantitatea de deșeuri de hârtie acumulate în timp se reduce, putând fi arhivată electronic, poate fi plătită de oriunde, chiar și online, fără un comision suplimentar, evitând  întârzierea plăților, etc.

Pe scurt, factura electronică ne scapă de griji și ne simplifică viața.

Ea este transmisă gratuit abonaților RAJA, și este o opţiune sigură, simplă, la îndemâna oricui și mai ales ecologică, prin reducerea consumului de hârtie.

Clienții care dețin un cont de client, dar doresc în continuare factura și în format tipărit, trebuie să facă o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail facturaprint@rajac.ro.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *