Campanie a TSD Ialomiţa pentru ajutorearea sinistraţilor din Galaţi

Distribuie articolul:

Comunicat de presă

 „Având în vedere situaţia gravă în care se află sinistraţii din zonele inundate ale judeţelor Galaţi şi Tulcea, în spirit de solidaritate, Organizaţia Judeţeană a Tineretului Social-Democrat Ialomiţa organizează în perioada următoare o acţiune de colectare de alimente neperisabile(apă, conserve, făină, cartofi), obiecte de cazarmament(pături, saltele, perne, paturi, etc.), obiecte de uz casnic(detergenţi, produse dezinfectante, oale de gătit, veselă, etc.), produse de igienă personală(prosoape, săpun, hârtie igienică).

Deoarece atunci când judeţul Ialomiţa a fost acoperit de zăpezi, în iarna 2011-2012, celelalte judeţe au venit în sprijinul localităţilor afectate, considerăm că este rândul nostru să fim solidari şi să oferim ajutor. Pe această cale invităm toţi cetăţenii care pot şi vor să dea o mână de ajutor, să ni se alăture în această campanie.

Colectarea produselor se va face zilnic, începând cu data de 16 septembrie, în intervalul orar 9-11 şi 15-18, la sediile PSD din Slobozia, Ţăndărei, Feteşti, Urziceni, Amara, Căzăneşti şi Fierbinţi, urmând ca la sfârşitul săptămânii să fie trimise în zona afectată.”

 


Distribuie articolul:

One thought on “Campanie a TSD Ialomiţa pentru ajutorearea sinistraţilor din Galaţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *