Atenție, se oprește apa în orașul Căzănești!

Distribuie articolul:

Luni – 27 martie 2023, echipele RAJA S.A. vor executa operațiuni de reabilitare la nivelul sistemului de alimentare cu apă în orașul Căzănești, județul Ialomița. Pentru realizarea acestor lucrări, se va sista furnizarea apei potabile către toți consumatorii din
această localitate, în intervalul orar 13.00 – 16.00.
Investiția face parte din Contractul de lucrări  CL 45 Surse de apă Căzănești, Fetești, Țăndărei. Stații de tratare Căzănești, Dridu, Fierbinți Târg, Fetești, Țăndărei. Reabilitare rezervoare Fetești, Țăndărei, Căzănești. Reabilitare stații de pompare Căzănești, Dridu,
Fetești, Țăndărei, în valoare totală de aproximativ 60 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
          Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *